23948sdkhjf

Svane Køkkenet fortsætter den norske ekspansion

Svane Køkkenet, der er en del af TCM Group, fortsætter sin planlagte ekspansion i Norge. Sidste år åbnede Svane Køkkenet to nye butikker i Norge - nummer ni og ti i henholdsvis Kristiansand og Ålesund. Nu fortsætter vækstrejsen med åbningen af en flagskibsbutik i Oslo.

– Vi glæder os til at styrke positionen i Oslo og søger en placering i Oslo Nord eller Øst, hvor vi ser et stort potentiale for de danske designkøkkener til både private boliger og projekter, siger Glenn Andresen, country manager.

I spidsen for den kommende konceptbutik står en erfaren køkkenforhandler, John Fadum, der har opbygget køkkenbrandet Kviks største butik, som ligger i Oslo på Alnabru.

– Jeg ser frem til at blive en del af den norske vækstrejse hos et eksklusivt dansk designkøkken, siger John Fadum, der glæder sig til at bruge mere tid på at rådgive kunderne om individuel køkkenindretning.

Vil styrke markedspositionen

Intentionen er i løbet af 2021 at åbne konceptbutikken, som vil supplere den nuværende Svane-butik på Skøyen, i en anden del af Oslo.

Det norske køkkenmarked har ifølge køkkenkæden været nogenlunde stabilt under corona-krisen, og Svane Køkkenet planlægger nu en fremtidig indsats for at styrke sin markedsposition som landsdækkende køkkenkæde med omkring 20 butikker. Samtidig iværksættes kampagner for at øge kendskabet til det danske designkøkken.

– Svane Køkkenet, der er et af Danmarks mest kendte og mest innovative køkkenmærker, har et stort potentiale Norge, og derfor er vi attraktive for forhandlere. Vi er allerede i dialog med flere, men hører gerne fra andre, der drømmer om en karriere som selvstændig køkkenforhandler i Norge, siger kædechef Michael Oversø.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078