23948sdkhjf

Svane gafler landechef hos konkurrent

Svane Køkkenet har pr. 1. april ansat Morten Christensen, 35 år, som ny landechef. I samarbejde med kædens 28 butikker i Danmark og det øvrige team skal han styrke væksten og brandets position som både kundernes og køkkenkonsulenternes foretrukne.

– Som ansvarlig for det danske marked bliver Mortens opgave sammen med franchisetagere og butikschefer at sikre den fortsatte vækst i Svane-kæden, siger kædechef Michael Oversø.

Kædechefen glæder sig over at have fået en erfaren køkken- og kædemand til at stå i spidsen for udviklingen af franchisekæden på det danske marked.

En erfaren profil

Morten Christensen, der er uddannet markedsføringsøkonom, bringer en god portion erfaring fra retail, salg og ledelse fra såvel køkken- som interiørbranchen med sig. Han kommer fra en stilling som international erhvervschef hos Kvik, men kender også hverdagens udfordringer i detailleddet fra en årrække som filialchef for HTH i Randers og Skejby, hvor butikken scorede højeste på kundetilfredshed.

Tidligere har han som nordisk kædechef for Flügger Group haft ansvar for 140 franchisebutikker i Norden

– Ledelsen af Flügger-kæden har givet mig indsigt i værdien ved at arbejde med et innovativt og stærkt brand, og de erfaringer kan jeg bruge i udviklingen af Svane Køkkenet, som ønsker at være danskernes foretrukne køkkenbrand, siger Morten Christensen.

Som landechef skal Morten Christensen være med til at udvikle uddannelse og træning, som foregår på Svane Køkkenets eget akademi. Her uddannes hvert år omkring 100 nyansatte konsulenter og andre medarbejdere, og desuden har kæden har sin egen elevuddannelse.

– Rekrutteringen af branchens bedste konsulenter og franchisetagere er en udfordring i en branche, hvor er er kamp om de dygtige medarbejdere. Desuden søger vi at identificere unge talenter, som vi selv giver en uddannelse, lyder det fra den nye landechef.

Morten Christensen bor privat i Gistrup syd for Aalborg med Lise og deres to børn.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

2.062