23948sdkhjf

Overhaling til 4 milliarder: Jysk speeder op for renoveringen af butikker

Linnedgiganten Jysk står over for en kraftig overhaling af omkring 2000 butikker, og nu er koncernen klar til at speede processen op.

Det skriver Børsen.

Knap 1000 Jysk-butikker er de seneste år blevet opgraderet med blandt andet trægulve og lysere farver, og ifølge koncernchef Jan Bøgh kommer renoveringen af de sidste butikker nu til at ske med tæt på dobbelt fart af det, der ellers var planlagt.

Direktøren forventer, at alle kædens butikker er ombygget inden udgangen af 2024, hvilket betyder, at Jysk skal færdiggøre mere end en butik om dagen. Med en udgift på omkring 2 mio. kr. pr. butik kommer den samlede manøvre til at løbe op i ca. 4 mia. kr.

Temposkiftet i planen sker blandt andet som en konsekvens af, at coronakrisen har presset huslejer på butikslokaler ned, hvilket Jysk ser muligheden for at udnytte.

– Udlejerne må også bidrage til den her del. Når vi f.eks. opgraderer vores butikker, har vores udlejere glæde af det, fordi det kan være med til at hæve standarden på deres lejemål, siger Jan Bøgh til avisen.

Læs mere om: Jysk
Kommenter artiklen (1)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.08