23948sdkhjf

JKE flytter til midtbyen – og tager Multiform med

Håndværkerne er i fuld gang med at male, montere nye køkkener og sætte lys på Søren Frichs Vej 13B i Aarhus C, hvor en ny JKE-butik slår dørene op den 31. marts. I alt 30 års køkkenerfaring er samlet hos holdet bag den nye butik, der består af Chris Jakobsen, Thomas Knudsen og Jesper Christensen.

– Vi glæder os rigtigt meget til at åbne en ny og anderledes køkkenbutik i Aarhus C, hvor vi viser køkkener, der skiller sig ud – og gerne i naturlige materialer, fortæller Chris Jakobsen, som sammen med sine kolleger har drevet JKE butik i Tilst siden 2017. Nu bliver 8381 Tilst vekslet til 8000 Aarhus C.

Og ifølge Chris Jakobsen er der god ræson i at flytte væk fra forstadens køkkenklynge.

– I de hvide køkkeners årti shoppede forbrugerne rundt for at se på mange forskellige køkkener, og så var det en fordel at ligge samme sted som alle de andre køkkenbutikker. I dag har forbrugerne for længst fundet ud af, at vores speciale er snedkerkøkkener i bæredygtige materialer. De ved, hvad de gerne vil have, før de kommer ind i butikken. Derfor er det meget vigtigere, at butikken ligger i byen frem for i en køkkenklynge.

To forretninger flytter

Også Jesper Christensen forventer sig meget af den nye butik.

– I Aarhus er der ekstra gang i byggeriet og store renoveringsprojekter. Boligpriserne stiger fortsat samtidig med, at der er fine lånemuligheder og ofte stor friværdi i boligerne. Derfor tænker mange af vores kunder langsigtet, og vil gerne have et køkken, som opfylder nye behov. Det skal være i bæredygtige materialer, stærkt nordisk design og høj kvalitet. Der er et stort opgør med brug og smid-væk kulturen. Det er super positivt, siger Jesper Christensen.

Netop fordi forbrugerne har præcise krav til et kommende køkken, så er det vigtigt at kunne tilbyde en bred pallette af materialer, designs og indretningsmuligheder, vurderer trekløveret.

– Vi er både forhandlere af JKE og Multiform og flytter også Multiform butikken til Søren Frichs Vej. Det sker i starten af maj, og de to butikker kommer til at ligge med 50 meters afstand, fortæller Chris Jakobsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094