23948sdkhjf

Sorte tal hos TreeTops efter første år

Leverandøren af træbaserede produkter kommer ud med overskud i sit første regnskabsår.
TreeTops kommer ud med sorte tal på bundlinjen i virksomhedens første regnskabsår - og det er ventet, fortæller direktør Ricki Kjeldsen.

- TreeTops har en klar strategi som vi holder os til. Vi kører med lave omkostninger, billige priser til kunden, og netop dette koncept passer til det danske marked, fortæller Ricki Kjeldsen, der startede virksomheden op efter at have overtaget ThorlundSkous pladeafdeling.

Kæmper med leveringstider
Og selvom det tegner godt for den nystiftede virksomhed, så har Ricki Kjeldsen ikke tænkt sig at hvile på laurbærrene.

- Vi kæmper stadig med vores leveringstider, da kunder forventer at en nystartet virksomhed skal gøre det bedre end de nuværende leverandører, men vi arbejder på at få det løst, og i løbet af 2012 vil der blive arbejdet på at få et lille lager i Danmark, fortæller han og tilføjer:

- Det er dog positivt at vi oplever så megen efterspørgsel, at vi ikke kan nå at få et lager i Danmark.

Kæmpes om hver en ordre
TreeTops forventer at omsætningen fordobles i 2012 - stadig med sorte tal på bundlinjen, men at det er en hård verden at drive forretning i, er Ricki Kjeldsen fuldstændig klar over.

- 2012 bliver et år, hvor der skal kæmpes om hver en ordre, og vi håber på fortsat opbakning af kunder, for uden dem kunne dette ikke lade sig gøre, fortæller han og løfter sløret for hvorledes han vil holde den gode stil året ud.

- Udover en lav omkostningsstruktur, bliver fokus på nye produkter, leveringstider og en udbygning af medarbejderstaben, så alle kunder kan få gavn af vores koncept, slutter han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109