23948sdkhjf

Ny aktør med kendte ansigter gør entré på kontraktmarkedet

Med et stærkt fokus på erhverv og det offentlige marked er en partnerkreds af branchekendte ansigter og med Paustian som hovedaktionær gået sammen om etableringen af en ny aktør på det danske kontraktmøbelmarked.  

Paustian2Gether, P2G, der blev stiftet i august, arbejder allerede sammen med flere bæredygtige og cirkulære virksomheder i Danmark og Europa, og målet er ifølge markeds- og udviklingsdirektør Thomas Junker Wiberg at skabe en mindre men agil aktør med en holistisk tilgang til markedet.  

– Det handler om ansvarlighed i en bredere forstand, og mens hele branchen kigger på det miljømæssige aspekt, vil vi også se på, hvordan vi kan gøre det socialt, forklarer han til Wood Supply.  

P2G beskæftiger sig udelukkende med kontraktmarkedet men deler interne kompetencer og synergier med Paustian, hvis mangeårige erhvervsafdeling fortsætter parallelt og uforandret. 

– Nu har vi arbejdet sammen det sidste halve år på kryds og tværs, og vi kan se, at Paustian Erhverv også er blevet løftet i den periode, fordi der er kommet nogle mennesker ombord med andre kompetencer, så i stedet for, at vi kannibalisere på hinanden, opnår vi en styrkelse af flere enheder, slår Thomas Junker Wiberg fast.  

– Vi oplever allerede, at de to virksomheder løfter i flok, oplyser Thomas Junke Wiberg, der peger på Paustians designarv og P2G’s tilgang til markedsmodning er et stærkt match.  

Mange års kontrakterfaring 

I spidsen for det nye selskab står Enok Kloster som adm. direktør, mens han samtidig fortsætter som salgsdirektør for Paustian Erhverv, efter at have tilbragt ni måneder i rollen som salgsdirektør hos Paustian.  

Inden da stod der i otte år salgsdirektør for Holmris B8 på Enok Klosters visitkort, og også Thomas Junker Wiberg har en mangeårig karriere, og har være medejer, af den Bjerringbro-baserede konkurrent bag sig.  De er derfor heller ikke i tvivl om, at de med P2G kan tilbyde markedet noget nyt. 

–Vores tilgang til kunder og leverandører vil være meget anderledes end markedet hidtil har set. P2G bygger på viden og passion og i stedet for at etablere en stor tung virksomhed, vil vi arbejde agilt og har tilknyttet en række strategiske partnerskaber samt inviteret markedet til læring med de bedste kapaciteter i Danmark, udtaler Enok Kloster i en pressemeddelelse.  

P2G er allerede i markedet med projekter, og håbet er, at virksomheden, der i dag tæller otte ansatte, kan skubbe til det marked, der i øjeblikket er præget af få men tunge spillere, når det kommer til de store kontraktaftaler.

– Mange projekter vil komme til, vi kan høre at markedet efterspørger en ekstra aktør, og vi tror på, at vi med denne virksomhedsmodel flytter markedet, bliver klogere og forbliver nysgerrige, når vi nu skaber en sjov og anderledes virksomhed, der arbejder tæt sammen med leverandører, arkitekter og indretningsarkitekter, slår Thomas Junker Wiberg fast.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078