23948sdkhjf

Gabriel følger med TCM en klasse op

Møbelstofproducenten Gabriel tager hul på det nye år med en oprykning på Nasdaq Copenhagen, hvor den Aalborg-baserede virksomhed nu blander sig med de mellemstore drenge.

Trods et turbulent 2019/20 hvor en pandemimavepuster næsten halverede koncernens resultat, har Gabriel holdt fast i toplinjevæksten og den positive udvikling, der nu foreløbigt kulminerer i, at man fra januar er rykket en liga op til Mid Cap-segmentet.  

–  I en tid med en global pandemi er vi alle stolte af at være rykket en kategori op, så vi nu hører til blandt de mellemstore selskaber, lyder det fra adm.direktør Anders Hedegaard Petersen.

I Mid Cap er Gabriel kommet i selskab med andre børsnoterede mellemstore virksomheder med en markedsværdi på mellem 150 mio. Euro og 1 mia. Euro. Det gælder blandt mange andre køkkenproducenten TCM Group, der også startede året med en oprykning.

Fremtiden ser lys ud

Opgraderingen til Mid Cap-selskab er en vigtig milepæl på den vækstrejse, som Gabriel har været på siden børsnoteringen i 1984, hvor virksomhedens markedsværdi blev opgjort til 14 mio. kr.

–  Opgraderingen til Mid Cap-selskab understreger Gabriels position som en betydningsfuld storspiller og viser, at når man udvikler interessante løsninger til - og sammen med - sine kunder, så bliver man honoreret med muligheden for fine vækstrater og solid indtjening. Værdisætningen af Gabriel Holding A/S er et direkte bevis herfor, udtaler Anders Hedegaard Petersen, der har planer om at holde fast i den gode udvikling.

–  Gabriel har været en solid investeringscase, og vi ser frem til fortsat at levere stabile vækstrater, stigende indtjening og øget afkast til vores aktionærer. Vi er ikke i tvivl om, at fremtiden ser lys ud, lyder det.

Gabriel, der har hovedsæde i Aalborg, beskæftiger mere end 1.200 medarbejdere verden over. Koncernen omsatte i regnskabsåret 2019/20 for 727 mio. kr., mens driftsresultatet (EBIT) landede på 41,9 mio.  

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078