23948sdkhjf

Køkkenkæmpe rykker en klasse op

Torsdag kan børsnoterede TCM Group meddele, at køkkenkoncernen fra den 4. januar 2021 rykker en klasse op fra Smallcap til Midcap på Nasdaq.

Det er med baggrund i køkkenkoncernens børsværdi, at Nasdaq har foretaget en ny segmentudvælgelse, der bringer TCM Group op i Midcap. Her kommer køkkenkæmpen i selskab med andre børsnoterede virksomheder med en stabil markedsværdi på mellem 150 millioner EUR og 1 milliard EUR. Nyheden vækker stor glæde hos ledelse og bestyrelse.

– Det er en vigtig milepæl i den vækstrejse, vi har været på siden koncernens børsnotering i november 2017, og som vi fortsætter, siger adm. direktør Torben Paulin.

Den fremtidige vækst skal genereres gennem en række strategiske og markedsmæssige tiltag, hvor TCM Group vil udnytte potentialet i koncernens fire køkkenbrands; Svane Køkkenet, Tvis Køkkener, Nettoline og Kitchn.dk.

– Både vores markedsposition og markedsandele er styrket hos alle fire brands gennem de seneste år. Vi ser et vækstpotentiale i at videreudbygge vores stærke brand Svane Køkkenet på både det danske og norske marked. Tvis Køkkener og Nettoline fokuserer på at udvide til at blive stærke landsdækkende kæder i Danmark, og vores webbaserede brand Kitch.dk har fået god medvind af den generelt stigende internethandel, fortæller Torben Paulin.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125