23948sdkhjf

Køkkenproducent henter salgsdirektør hos konkurrent

Jesper Lassen, 41, tiltræder nu jobbet som salgsdirektør i JKE og bliver hermed øverst ansvarlig for JKE’s salg af køkkener, badeværelses- og garderobeløsninger til private og erhvervskunder i Norden.

Senest kommer Jesper Lassen fra en stilling som landechef hos Svane Køkkenet, og han har masser af erfaring fra køkken- og badbranchen, hvor han har været beskæftiget siden 2004.

– Jesper Lassen har solid leder- og salgserfaring fra branchen, han har den nordjyske kampgejst, og så har han en passion for JKE’s produkter. Desuden er han vant til at have et godt og tæt samarbejde med forhandlerne, som jo driver salget i hverdagen, siger Claus Beier, adm. direktør i JKE, i en pressemeddelelse.

Klar til at høste uforløst potentiale

Jesper Lassen ser frem til samarbejdet med de 56 JKE-butikker i hele Norden.

– Jeg glæder mig rigtigt meget til jobbet, fordi JKE har et uforløst potentiale, som er klar til at blive høstet. Jeg er meget begejstret for JKE’s produkter, som er kendetegnet ved et stærkt nordisk design og spændende signaturprodukter i bæredygtige materialer, som forbrugerne i høj grad efterspørger. Og så er brandet tro mod de gode nordjyske værdier, hvor der aldrig er blevet gået på kompromis med kvaliteten, lyder det fra den nye salgsdirektør.

Han ser dels gode muligheder for at styrke de eksisterende butikker og dels for at plante flere flag på landkortet.

– JKE har potentialet til at sælge flere køkkener. Der bliver bygget meget i disse år, og mange investerer også i at renovere køkkenet. Aldrig har køkkenet været så vigtigt et samlingssted for familien som nu. Det giver en god efterspørgsel efter kvalitetskøkkener - både ude hos de private kunder og hos erhvervskunderne. Det glæder jeg mig til at stå i spidsen for, siger han.

Privat bor Jesper Lassen i Aars sammen med sin hustru og deres to børn. Fritiden bliver brugt sammen med familien, og så spiller han også gerne en omgang golf eller snører løbeskoene.

Læs mere om: JKE
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062