23948sdkhjf

Jysk møbelfusion godt fra start

Med nyt navn og nyt logo er der nu taget hul på et nyt kapitel efter Radius Møblers opkøb af R. Randers. Virksomheden har allerede landet de første store ordrer.
I november måned offentliggjorde indehaverne af Radius Møbler, Lars Andersen og Niels Kastrup, at de havde overtaget møbelproducenten R. Randers .

De seneste måneder er blevet brugt på at få den nye organisation og produktsortimentet på plads. Det er nu lykkedes, og næste skridt er en større markedsoffensiv – begyndende med møbelmessen i Stockholm i næste uge.

Her introduceres det nye Randers + Radius for den internationale møbelbranche, og på messens åbningsdag den 7. februar lancerer virksomheden også sit nye website.

- Både forhandlere, kunder, leverandører og medarbejdere har taget godt imod Randers + Radius. Der har været stor interesse for vores nye konstellation. Vi har allerede landet de første store ordrer på møbler til undervisningssektoren i Danmark. De er kommet i stand i samarbejde med vore forhandlere, fortæller Lars Andersen, mens Niels Kastrup tilføjer:

- Vi ser meget frem til de muligheder, som den nye virksomhedsstruktur giver os. Vi glæder os også over de mange positive tilbagemeldinger, vi allerede har fået, og vi ser frem til et fortsat et fortsat godt og langvarigt samarbejde.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157