23948sdkhjf

Svane Køkkenet hylder innovative leverandører

Hos Svane Køkkenet er leverandørsamarbejde noget, man vægter højt, og to af kædens samarbejdspartnere er netop blevet udnævnt til årets leverandører.

Det gælder bordpladeproducenten Billeschou og grossisten Cassøe, der løber med prisen for anden gang i træk.

–  Vi værdsætter det gode samarbejde med vores faste samarbejdspartnere, og prisen er en anerkendelse af, at de i høj grad er medvirkende til, at vi kan levere det ypperste og mest innovative køkkendesign, siger kædechef Michael Oversø, Svane Køkkenet.

Bedømmelsen sker på grundlag af et spørgeskema, hvor samtlige 28 butikker og deres medarbejdere vurderer hver enkelt leverandør på 10 forskellige parametre som dækker hele spektret fra service og kvalitet til innovation.

–  For os er det ligesom at få karakterbogen – er vi sjove og interessante at lege med, eller er der punkter, hvor vi skal stramme op, siger én af de glade prismodtagere, Michael Cassøe fra grossistvirksomheden Cassøe A/S i Herning.

Barren sættes højt

Billeschou i Vejle, der fremstiller bordplader i alle former for sten- og keramik-materialer, får prisen som årets producent og Cassøe som årets grossist for deres leveringssikkerhed, kvalitet og evne til hele tiden at udvikle nye produkter, som matcher nye køkken- og baddesigns.

Begge leverandører sætter omvendt også pris på samarbejdet med Svane Køkkenet og produktudviklingsteamet med arkitekt, MAA Rolf Birk i spidsen.

–  Svane Køkkenet er med til at sætte barren højt i køkkenbranchen, og vi er begejstrede for at være med til at udvikle bordplader, der indgår som en integreret del af de nyhedskollektioner, som lanceres hvert år, siger Claus Møller fra Billeschou. Han tilføjer:

–  At producere og levere en bordplade i sten er ofte mere kompliceret, end man lige regner med. Ofte skal der tages højde for fx skæve vinkler, ujævnheder i vægge eller specielle adgangsforhold. Det betyder derfor utroligt meget med et godt samarbejde med alle involverede parter.

Til Svane Køkkenets aktuelle 2020 kollektion og snedkerkøkkenet S12 RAW Limited Edition kommer bl.a. den keramiske bordplade, Dekton Radium, fra Billeschou samt armaturer, brusere og andet badtilbehør fra Cassøe.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094