23948sdkhjf

Banebrydende design på New Note

Formlands New Note-område sætter kvalitet højst og giver plads til design med store armbevægelser.
Når dørene åbnes til området 12. til 15. januar i MCH Messecenter Herning, byder kurator og trendekspert Mads Arlien-Søborg indenfor til en trendzone med en skarp profil, et nyudviklet tema og nøje kuraterede produkter.

Det nyudviklede område i New Note er "Products selected by New Note" og byder – som navnet antyder – på nøje udvalgte, spændende designprodukter fra en række internationale designere.

Spot på fremtidens design
Produkterne der optræder på det kuraterede New Note skal opfylde bestemte kriterier for at få plads på området:

- Produkterne skal have banebrydende design, innovative egenskaber og internationalt niveau. Jeg glæder mig til at åbne dørene til New Note-området på Formland Spring 2012, der byder på rigtig mange nye spændende produkter, siger Mads Arlien-Søborg.

New Note byder blandt andre på udstillere som Roomstore, Normann Copenhagen, Superstudio og Casi Casi.

Inspiration fra sportens verden
Verden har i 2011 budt på mange overvældende begivenheder. Politiske revolutioner, naturkatastrofer og en atomulykke i Japan har præget forbrugerne. Og det sætter New Note spot på med temaet ”Light Function”:

- Verden er urolig og derfor søger forbrugerne ro og tryghed. Det afspejler sig i det design, vi præsenterer på New Notes temaområde Light Function. Designet er enkelt og dækker de helt basale behov, fortæller Mads Arlien-Søborg.

I udviklingen af temaet, som har fokus på funktion og komfort, har Mads Arlien-Søborg søgt inspiration i sporten verden:

- I udviklingen af eksempelvis sportstøj og -udstyr har man konstant fokus på funktionaliteten. Det er den tanke gang vi har overført til Light Function – produkterne skal gøre gavn og nytte, fortæller han og fortsætter:

- Funktionen i et produkt bør være at gøre vores liv bedre, siger han.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079