23948sdkhjf

Topchef forlader Actona

Efter næsten 25 år i Actona Company har adm. direktør Torben Skov Villadsen, valgt at træde tilbage. Ny mand på posten bliver nuværende direktør i Flügger Group, Jimmi Mortensen

–  Jeg har gennem længere tid haft lyst til at have en lidt mere fri kalender og udfordre mig selv på en ny måde. Der er et godt og stærkt team i Actona, som skaber fantastiske resultater, og derfor føler jeg, at det er det rette tidspunkt til at give stafetten videre, udtaler Torben Villadsen i en pressemeddelelse.

I Torben Skov Villadsens tid i Actona Company er virksomheden vokset fra 20 til 1.400 medarbejdere, men Torben Skov Villadsen mener stadig, at der er masser af potentiale for yderligere vækst.

–  Actona Company er en verdensklassevirksomhed. Det er et team af loyale, engagerede og ambitiøse mennesker. En virksomhed, der sammen med fantastiske kunder og yderst kompetente underleverandører gør det muligt at skabe og levere fede møbeldesigns i god kvalitet og til en pris, som alle kan være med på, udtaler den afgående direktør.

Godt samarbejde

Han fremhæver også samarbejdet med medarbejderne i Lars Larsen Group, som blev hovedaktionær i Actona Company i 2016.

–  Jeg har været enormt glad for den tillid og opbakning, som vores bestyrelse har vist os, siden Lars Larsen Group trådte ind i ejerkredsen. Actona Company har store muligheder for fortsat udvikling, og jeg er glad for, at Lars Larsen Group både i ord og handling viser vilje til at realisere det store potentiale, siger Torben Skov Villadsen, der personligt glæder sig til at få mere tid til sine andre interesser.

–  Først og fremmest vil jeg glæde mig til at bruge mere tid sammen med min dejlige hustru Birgit. Derudover vil jeg bruge tiden på at udvikle de virksomheder, jeg allerede er medejer af i dag. Måske dukker der også nye spændende muligheder op, hvor jeg kan være med til at bidrage til en sund udvikling, lyder det.

Store muligheder

Bestyrelsesformand i Actona Company og CEO i Lars Larsen Group, Jesper Lund, takker Torben Skov Villadsen for et særdeles godt samarbejde og for den måde, som Torben Skov Villadsen vælger at stoppe samarbejdet på.

–  Torben delte sine tanker om, at han gerne ville forlade Actona for mange måneder siden. Men da coronakrisen ramte, lovede Torben at blive og gøre sit allerbedste for at styre Actona godt igennem krisen. Det viser alt om Torbens værdier og dedikation til virksomheden, siger Jesper Lund.

Det betyder også, at Lars Larsen Group har haft god tid til at finde den helt rette afløser. Det bliver nuværende CEO i Flügger Group, Jimmi Mortensen.

– Jeg er rigtig glad for, at Jimmi Mortensen har valgt at sige ja til udfordringen som ny adm. direktør i Actona Company. For blot to dage siden kunne vi offentliggøre et nyt rekordoverskud for Actona Company, så han overtager det øverste ansvar for en sund og veldrevet virksomhed med masser af muligheder for fortsat vækst, siger Jesper Lund.

Jimmi Mortensen overtager posten som adm. direktør i Actona Company senest per 1. april 2021.

Actona Company kunne mandag præsentere nøgletallene i et et årsregnskab, der trods coronakvaler og et mindre toplinjedyk bød på en bundlinjevækst på 22 pct. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079