23948sdkhjf

Løvens Hule-investor skulle have ny terrasse: Nu ejer han 19 procent af Treetops

Serieinvestor Jesper Buch har købt 19 procent af sydjyske Treetops, der leverer komposit, akustiklofter og andre byggematerialer til danske byggecentre.

Det skriver JydskeVestkysten.

Egentlig skulle Jesper Buch bare have en ny terrasse, men med de omtrent 350 arkitekttegnede kvadratmere stod det hurtigt klart, at en vedligeholdelsesfri af slagsen var at foretrække.

- Her falder jeg over noget, der hedder komposit. Jeg kunne godt se, at jeg skulle bruge mange kvadratmeter, og samtidig er jeg jo købmand. Så jeg ville finde en leverandør, jeg kan presse i pris og levere de mange kvadratmeter direkte. Og de bedste på markedet hedder Kirkedal, så jeg kontaktede dem direkte, og da jeg fik en mail tilbage, stod der at de var fra Vamdrup. Det anede jeg ikke. Så tænkte jeg. Det er fandeme sjovt, siger Jesper Buch, der selv har rødder i den sydjyske stationsby til avisen.

Mens terrassebyggeriet stod på, var serieinvestoren selv en tur forbi Vamdrup, og efter fire timers møde, var detaljerne på plads. Således er ejerskabet i Treetops nu fordelt mellem Jesper Buch, stifter Ricki Kjeldsen og Dennis Povlsen, der blev medejer tidligere på året. Og med den nye investor på holdet håber de to, at Treetops byggematerialer kan komme længere ud i verden.

- Vi har styr på organisationen og produkter. Vi har styr på salget og det basale. Men han kan noget med strategi. Her er han skarp. Så kan han noget i forhold til sociale medier, og så skal vi kigge på noget udland. Og når du har sådan en som Jesper Buch med, så er der bare nogle døre, der bliver nemmere at sparke ind, siger Ricki Kjeldsen til JydskeVestkysten.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094