23948sdkhjf

Gabriel fastholder positive forventninger

De første måneder af det nye regnskabsår er forløbet som planlagt, og producenten af møbeltekstiler forventer fortsat et primært resultat på niveau med 2010/11.
Torsdag eftermiddag mødtes aktionærerne til den årlige generalforsamling i Gabriel Holding, hvor det primære punkt på dagsordenen var en godkendelse af det 2010/11-regnskab, der blev offentliggjort midt i november.

Dengang kunne virksomheden præsentere sit bedste årsregnskab siden 2007/08 med en omsætningsvækst på 10 % og en overskudsgrad på 7,5 %.

Læs også: Gabriel fortsætter fremgangen

Trods usikre prognoser gav Gabriel ved samme lejlighed udtryk for, at man forventer et primært resultat (EBIT) i 2011/12 på niveau med de 18,2 mio. kroner i 2010/11.

Under torsdagens generalforsamling kunne bestyrelsen oplyse, at de første måneder af regnskabsåret ikke har givet anledning til at ændre på den forventning:

- På baggrund af den realiserede omsætning og det beregnede driftsresultat efter de 2 første måneder af regnskabsåret 2011/12 fastholder ledelsen sine hidtidige forventninger for hele året om en omsætning samt et primært resultat (EBIT) på niveau med 2010/11, lød det blandt andet i bestyrelsens beretning.

Det blev dog samtidig understreget, at uroen på de finansielle markeder kan få negative konsekvenser for indfrielsen af forventningerne.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14