23948sdkhjf

Jysk producent laver nu vinduer på helt ny montagelinje

Dør- og vinduesproducenten Kastrup i Holstebro har fået installeret et nyt, kundetilpasset montageanlæg, som er del af en større vækstplan.

Det oplyser Kastrup i en pressemeddelelse, hvoraf det fremgår, at anlægget omfatter en montagelinje bestående af 13 positioner med montage i ni fag, et vippebord og en lang række rullevogne, der løbende pakkes og stilles klar. Alle rullevogne er tilpasset Kastrups profiler og karmdybder.

Derved får vognene den rette funktionalitet, og man sikrer, at karme, glas og lister opbevares og håndteres optimalt. Med den nye linje undgår man også unødvendige løft, konstaterer Kastrup.

Anlægget er kommet på plads via et samarbejde med maskinleverandøren Junget og den tyske producent Ruchser, der er specialist i montageudstyr til vinduesindustrien.

Kastrups produktionschef, Mads Lund, er ovenud tilfreds med igangsætningen af anlægget,.
.
- Vores medarbejdere har fået en kort introduktion, og så er de gået i gang uden nogle større bump på vejen. Lige nu er den største udfordring at få pakket rullevognene med alle varer og at have alle forboringer på plads. I det hele taget arbejdes der nu på procesoptimering vedrørende montagen, fortæller han.

Kastrup, der har afdelinger i Holstebro og Skive, tilbyder et samlet sortiment inden for vinduer, døre og skydedøre i plast, træ og træ/alu.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109