23948sdkhjf

Nye gulve i Løkken matcher oprindelig stil

Midt i nordjyske Løkken ligger det idylliske Løkken Badehotel med gul facade, rødt tegltag og vinduer med sprosser. For at få badehotellets indre til i endnu højere grad at matche det ydre, er hotellet lige nu ved at gennemgå en større totalrenovering med henblik på at føre det tilbage til den oprindelige stil.

Renoveringen af fem lejligheder er netop afsluttet, og nu er yderligere to lejligheder også ved at blive istandsat, hvor alt lige fra møbler og køkkener bliver udskiftet. Det gælder også gulvene, hvor man har valgt en korkløsning af mærket Wiscander Commercial fra gulvvirksomheden Timberman.

– Wicanders Commercial egner sig perfekt til et hotel som Løkken Badehotel, hvor der både er fokus på æstetik og praktik. Den slidstærke vinyloverflade sikrer nemlig, at gulvene kan holde til mange gæster og daglig rengøring – og samtidig ligner gulvene træ, så de matcher den naturlige og romantiske stil, forklarer key account manager hos Timberman Poul Kristensen og tilføjer:

– Korkgulve har desuden den fordel, at de på grund af naturmaterialet og produktionsprocessen er klimavenlige, hvilket også er et parameter, som begynder at vægte højt i kommercielle projekter.

Fokus på romantik og hygge
Til at designe de indendørs arealer kontaktede Løkken Badehotel indretningsarkitekt Jesper Løth Larsen, som er indehaver af Inn-Dekor Interiør i Hjørring, der har specialiseret sig i at indrette hoteller, caféer og restauranter.

Sidste vinter blev to prøvelejligheder i første omgang totalrenoveret, og på grund af gode erfaringer med design og gulve blev et omfattende istandsættelsesprojekt af hele badehotellet igangsat, som hotellet således nu er godt i gang med.

– Løkken Badehotel blev sidst renoveret tilbage i midten af firserne og trængte derfor til en opfriskning både i forhold til stil og slitage. Vi kom derfor med et oplæg til et indretningsdesign, som i højere grad afspejlede den hygge og romantik, man normalt forbinder med et badehotel. Her er eksempelvis gulvene et vigtigt element, som både passer ind i den idylliske æstetik og samtidig fungerer godt i praksis, fortæller Jesper Løth Larsen.

Udover korkgulvene bliver der desuden isat håndlavede snedkerkøkkener i hotellejlighederne, og derudover får alle rum nye møbler og tapeter, som sammensættes i matchende farvetemaer.

Til sommer forventer Løkken Badehotel at have totalrenoveret ni ud af i alt 29 lejligheder på hotellet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141