23948sdkhjf

Seks gulvspecialister forener kræfterne om nyt produkt

Seks danske gulvspecialister vil gennem et nyt samarbejde udbrede kendskabet til de såkaldte PU-gulve fra den hollandske producent Epi Group.

PU-gulve

PU-gulve er fremstillet af Polyurethan. Gulvene har det eftertragtede "New Yorker"-look, man kender fra cementbaserede gulve, men samtidig en række egenskaber og kvaliteter, der gør dem attraktive for kunder i såvel industrien, offentlige byggerier og private hjem. 

- Det er blevet meget populært med "New Yorker" design-gulve herhjemme, men de hidtidige cementbaserede løsninger har haft en række uheldige egenskaber – blandt andet får gulvene med tiden revner og flækker. Vores nye løsning, der bliver produceret i Holland, kan tåle mere og har ikke de dårlige egenskaber. Gulvet får stadig det samme New Yorker-udtryk, men er mere elastiske akustik løsninger og får ikke trykmærker. Det er også UV-bestandigt, så det ikke falmer, og samtidig er der mange muligheder for spil og farvenuancer i overfladen, fortæller Thomas Kjeldgaard, direktør i Neo Coating og initiativtager til Epi Danmark-samarbejdet.

Under navnet Epi Danmark har de seks danske aktører, Neo Coating, Gala Gulve, Level Floor, Epoxy Specialisten, Perssons Gulvteknik og TS Coating, indgået et samarbejde, der dels skal udbrede kendskabet, dels sikre den bedst mulige service, leveringssikkerhed og montering af den nye type gulve. Og så skal samarbejdet skabe værdi for alle parter.

– Det sikrer, at vi kan løfte opgaven i mål med værdi for alle. Samtidig giver det en leveringssikkerhed, når vi kan hjælpe hinanden, fortæller Thomas Kjeldgaard, der er direktør i Neo Coating og initiativtager til Epi Danmark-samarbejdet.

Blandt fordelene ved samarbejdet fremhæver Thomas Kjeldgaard den synergi, der kommer af, at nogle af partnerne er B2B-virksomheder, mens andre henvender sig til B2C-markedet.

For virksomheden Perssons Gulvteknik i Glostrup er samarbejdet en gylden mulighed for at vækste forretningen.

– Vi kommer i selskab med nogle større spillere og oplever at blive taget seriøst. Samtidig kan vi hjælpe hinanden. Hvis vi for eksempel får en stor opgave, der kræver flere gulvmontører, end vi selv har, kan vi trække på en af de andre i samarbejdet, der har flere montører til rådighed, siger Jacob Persson, der er indehaver af Perssons Gulvteknik.

Nyt showroom i Valby
Ud over rækken af synergier, der bliver opnået, når seks virksomheder går sammen, forventer Epi Danmark sig meget af et nyt showroom, samarbejdspartnerne har etableret i Valby.

– Det er for svært for kunderne at forventningsafstemme, når de bliver udstyret med en lille firkant, som de så skal vurdere, om passer ind i deres lokaler. I showroomet får man det op i størrelse, og man får en bedre fornemmelse af kvaliteten og udtrykket i sin helhed. Det er desuden et oplagt sted for fx byggeledere, arkitekter, bygherrer eller udlejningsselskaber at mødes – og de har mulighed for at booke tid til møder i showroomet, siger Thomas Kjeldgaard, der understreger, at de nye gulve er et supplerende produkt på hylden.

– Vi er fortsat leveringsdygtige i en lang række løsninger, som vi hele tiden har været. Ikke mindst, når det gælder epoxygulve. Men jeg er helt overbevist om, at de nye PU-gulve har en stor fremtid, og med Epi-samarbejdet har vi alle muligheder for at blive førende herhjemme på dette marked, slår gulvdirektøren fast.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078