23948sdkhjf

Møbler og mundbind: Dan-Form-direktør hjælper med værnemidler

I krisetider må man hjælpe til hvor man kan, og hos møbelproducenten Dan-Form greb direktør, Sanne Protin teten, da hun hørte om den forventede mangel på værnemidler i det danske sundhedsvæsen.

– Jeg har i løbet af de sidste par måneder fulgt spredningen af Coronavirus tæt, da vores fabrikker ligger i Kina. Da de endelig kunne ånde lettet op i Kina, tilbød de straks deres hjælp til os. Det faldt sammen med at, jeg netop havde hørt om den forestående mangel på værnemidler, siger Sanne Protin og fortsætter.

– Vores fabrikker fandt straks nogle gode kontakter bl.a. til en producent af kirurgiske mundbind, og jeg har siden været i kontakt med regionerne, deres indkøbscentral mm. og er stolt af at vi inden for 2 dage har kunnet købe 200.000 mundbind fra en kinesisk leverandør. De er allerede nu afsendt med fly på vej til Danmark.

Øvelsen er ifølge møbeldirektøren et eksempel på, hvor stærkt vi kan stå i Danmark, hvis alle byder ind med deres kompetencer, herunder kontakter, og hun opfordrer på sin LinkedIn-profil, andre virksomheder til også at byde ind.

– Vi får i Dan-Form ikke andet end en personlig tilfredsstillelse ud af det her, men det betyder også meget for os. Vi må alle hjælpe, hvor vi kan, og selvom vi ikke har produktion i Danmark, kan vi i den grad være med til at afhjælpe Covid19-situationen, siger Sanne Protin.

Udover de første 200.000 mundbind, er hun desuden i gang med at undersøge om Dan-Form kan være behjælpelig med at skaffe andre værnemidler som f.eks. briller og visirer til Regionerne.

Artiklen er en del af temaet Corona-virus.

Kommenter på artiklen (3)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.096