23948sdkhjf

Ni meter reol på vej: Københavnsk showroom skaber travlhed i Tvis

Buchhaves Møbelmageri i Tvis uden for Holstebro har gennem flere år solgt køkkener og møbler til kunder på Sjælland. Nu er virksomheden rykket ind i hjertet af hovedstaden med et ubemandet showroom på Frederiksberg, og få uger efter åbningen har det allerede givet de første ordrer. Blandt andet har en dansk forfatter bestilt en ni meter lang reol med 92 hylder. Den skal bæres op på 4. sal og sættes op sidst i februar.

Møbelmager Lisbeth Buchhave er ikke meget for blær og pral. Til gengæld kan hun vældig godt lide at tale med kunder, og dem skal showroomet på Frederiksberg skaffe flere af.

– Når jeg har solgt til kunder på Sjælland, har de tit spurgt efter, om de kunne se vores køkkener. Derfor er jeg glad for at de nu kan gå uforstyrret ind i showroomet og se, om stilen på mine møbler tiltaler dem. Det er noget andet end at kigge på billeder på en hjemmeside, siger Lisbeth Buchhave.

Jyske kunder finder vej via hovedstaden
Hun har også hidtil været tilbageholdende med at føre sig frem på internettet, Facebook og Instagram, men nu har hun ændret taktik og er mere aktiv. Siden folk også kan google hende med adressen på Frederiksberg, er mange flere inde at se på, hvad hun tilbyder.

– Nu begynder der også at komme flere kunder fra Midt- og Vestjylland. Det er sjovt, at jeg skal omkring hovedstaden, før de begynder at finde mig, siger Lisbeth Buchhave.

Hun startede sin virksomhed for over 20 år siden, og i Buchhaves Møbelmageri fremstilles stort set alt inden for møbler, men indehaveren understreger, at firmaet først og fremmest er et møbelsnedkeri - der så tilfældigvis også laver køkkener.

Hun beskæftiger på værkstedet i Tvis sin mand og fire andre medarbejdere. Hvis showroomet på Frederiksberg giver gevinst, som det tegner til, får hun dog brug for flere ansatte.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078