23948sdkhjf

Brædder og bjælker bliver til helt ny skole på tre måneder

Byggetilladelsen er det eneste der mangler, inden ABC Pavilloner starter byggeriet af modulerne, der skal blive til en helt ny friskole i Ørum på Norddjursland. Og skolen skal vel at mærke stå færdig til at modtage 115 elever ved skolestart i august i år. 

Det skriver ABC Pavilloner i en pressemeddelelse. 

Bag projektet står den nyopstartede friskole Min Friskole i Ørum, og planen er, at friskolen de første fem år skal bestå af en midlertidig bygning, indtil skolen for alvor er etableret. 

- Min Friskole kontaktede os i sommeren 2019 med henblik på at få et tilbud på en midlertidig, fleksibel skole, som de kunne bruge de første fem år, indtil skolen er mere etableret. Her kom vi med et forslag til en løsning, der består af to bygninger, som nemt kan adskilles og eventuelt placeres andre steder, hvis der skulle være behov for det i takt med, at skolen udvikler sig, siger Glenn Nielsen, der er projekt- og afdelingsleder hos ABC Pavilloner, i pressemeddelelsen.  

Bygger modulerne over tre måneder 
Produktionen af de mange moduler til friskolen bliver igangsat i starten af april, og skolen forventes at kunne tages i brug og indrettes allerede i juni. Her er ABC Pavilloner også i spil til at skulle levere alt løst inventar såsom stole og borde til Min Friskole.

Skolen kommer i opstartsfasen til at bestå af 13 nyrenoverede moduler, der bliver sat sammen til de to bygninger på i alt 731 kvm. Men allerede nu kan skolen se, at der bliver behov for en bygning yderligere på grund af stor tilstrømning af elever, og der skal således inden længe gøres plads til en 9. klasse med yderligere godt 150 kvm.

Friskolen kommer også til at rumme lærerværelser, mødelokaler, kontorer, toiletter og store klasselokaler. Derudover sørger ABC Pavilloner for, at skolen får ventilationsanlæg, den rette akustik og fjernvarme i form af radiatorer med vandbåret varme. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.203