23948sdkhjf

Bøjsø skruer op for charmen vest for Storebælt

Hos Bøjsø Døre & Vinduer ønsker man at udbrede kendskabet til koblede vinduer uden for hovedstadsområdet, og derfor holder vinduesproducenten i disse dage åbent hus. Målet er at øge kendskabet til virksomhedens nicheprodukter og give et indblik i den særlige produktion efter traditionelle håndværksmæssige principper.

Åbent hus-arrangementerne løber af stablen d. 10., 17. og 24. januar, og for første gang i ni år åbner Bøjsø her dørene for arkitekter, rådgivere og håndværkere, så de kan komme og se, hvordan nicheproduktet koblede vinduer og døre bliver produceret.

Det sker som led i en strategi om at skabe øget synlighed og endnu flere samarbejder i Jylland og på Fyn, hvor vinduesproducenten ser et fortsat stort, uforløst salgspotentiale:

– Selvom vi har produktion i Vorbasse, nær Billund, er klart størstedelen af vores kunder fra Nordsjælland, og det kundekartotek vil vi selvfølgelig gerne udvide. Derfor har vi nu valgt at invitere både arkitekter såvel som rådgivere og håndværkere fra de mere nærliggende byer til åbent hus, så de kan få et øget indblik i vores produkter og se virksomheden, fortæller Martin Hansen, salgskonsulent hos Bøjsø Døre & Vinduer.

Lige noget for liebhaverne
Bøjsø producerer de såkaldte koblede vinduer og døre ud fra principperne i traditionelt, dansk håndværk. Produkterne sælges i høj grad til renovering målrettet privat liebhaveri, og her er flere områder i det jyske og fynske særligt attraktive:

– Der er for det første oplagte steder i Jylland og på Fyn, hvor der er lignende liebhaverkvarterer som på Nordsjælland som eksempelvis Risskov i Aarhus og Hasseris i Aalborg, og det er et marked, vi gerne vil bevæge os mere ind på, forklarer Martin Hansen.  

Derudover egner vinduestypen sig også særlig godt til ældre, fredede og bevaringsværdige bygninger, da håndværket stort set er en tro kopi af måden, man producerede vinduer på i 1800-tallet, og de kan således bidrage til at bevare en bygnings oprindelige udtryk.

– I mange af de helt gamle jyske og fynske byer som for eksempel Ribe, Aarhus og Odense er der et utal af historiske huse, hvor vores produkter også kommer til sin ret. Og derfor vil vi også gerne målrette indsatsen overfor de fagfolk, der har kunder i de områder, fortsætter han.

Fokus på detaljerne
På åbent hus-dagene, som varer fra klokken 9.00 til 12.45, vil der således blandt andet være en gennemgang af virksomhedens produktsortiment samt en rundtur i produktionen med blandt andet fokus på produkternes håndværksmæssige detaljer.

Derudover vil vinduesproducenten også fremvise sit nye termovindue, der rammer et marked mellem de mere almindelige standardiserede termovinduer og de koblede vinduer:

– Det er vigtigt for os også at få fortalt historien om vores termovindue, da det udvider vores målgruppe til ikke kun at være liebhavere og folk, der bor i historiske, ældre huse. Her kan vi nemlig tilbyde et vindue til den mere traditionelle danske bolig, som har de fordele, der følger med et termovindue, og som samtidig er i et lavere prissegment end det koblede – men uden at gå på kompromis med kvaliteten og udtrykket, slutter Martin Hansen.

Arrangementet er med frokost og kræver derfor tilmelding, hvilket kan klares med en opringning til Bøjsø.   

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109