23948sdkhjf

Stark gør klar til at flytte ind hos Silvan

På Daugbjergvej i Aarhus har man i årevis haft flere valgmuligheder, når man skulle en tur i byggemarkedet. Syd for vejen kan man besøge Starks trælast, mens det nord for vejen er Silvan, der har til huse, men det får snart en ende.

Til april er Stark nemlig klar til at overtage de lokaler, der hidtil har huset Silvan, og så går ombygningen ellers i gang, inden man regner med at kunne slå dørene op til en ny og større forretning i september.

– Hvor den nuværende og meget gamle trælast efterhånden er knopskudt til flere bygninger, samles alt fremover i én ny bygning. Dermed samles Starks medarbejdere også på ét sted, hvilket betyder endnu bedre rådgivning af kunderne, skriver Stark i en mail til Jyllands-Posten.

Det bliver med al sandsynlighed dog ikke en permanent løsning, der er tale om. Til Wood Supply oplyser Stark, at lejekontrakten på de nye lokaler løber til 2027, hvilket hænger sammen med de udviklingsplaner, der er for området.

PensionDanmark har overtaget grunden med en plan om at investere omkring to mia. kr. i 70.000 kvm. nybyggeri, og et nyt lokalplansforslag for området er ifølge planerne klar i slutningen af april.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094