23948sdkhjf

KPK tager to år mere på håndboldtrøjerne

Den nordjyske vinduesproducent KPK Døre og Vinduer og Dansk Håndbold Forbund har netop underskrevet en ny toårig sponsoraftale, og kvindelandsholdet vil således fortsat løbe på banen med KPK’s logo på tøjet i 2020 og 2021. Det oplyser vinduesproducenten, der har været sponsor for holdet siden 2015, i en pressemeddelelse.

– Vi har de seneste år haft et rigtigt godt samarbejde med KPK, og derfor er vi også glade for, at de fortsætter som sponsor de næste to år. Samtidig har der været en helt enorm opbakning fra både KPK’s medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere, og dem håber vi selvfølgelig på at se på lægterne igen i det nye år, fortæller DHF’s direktør, Henrik M. Jacobsen.

Det skal hjælpe vores kunder
I forbindelse med, at den nye aftale nu er blevet underskrevet, har to af spillerne fra landholdsholdet, Kristina Jørgensen og Line Haugsted, tirsdag den 12. november været på besøg hos vinduesproducenten på Mors. Her fejrede man blandt andet, at samarbejdet fortsætter, og at KPK således fortsat kan gøre det nemmere for vinduesproducentens kunder, håndværkerne, at sælge virksomhedens produkter:

– Det vigtigste for os er, at vi kan gøre det nemmere for håndværkerne at sælge vores produkter, og her hjælper sponsoratet uden tvivl, da det er med til at øge kendskabsgraden til vores brand. Som dansk producent ser vi det desuden som noget helt naturligt, at vi også støtter et dansk landshold, hvilket samtidig har den helt store fordel, at det skaber intern stolthed i virksomheden. Det er alt sammen med til at gøre, at vi endnu en gang forlænger sponsoratet med DHF med yderligere to år, forklarer KPK Døre og Vinduers salgschef, Peter Bechmann.

Næste gang, man for alvor kan følge de danske håndboldkvinder, som alle er iført tøj med KPK’s logo på, er til VM i Japan, der løber af stablen fra 30. november til 15. december. KPK’s nye aftale med DHF træder i kraft den 1. januar 2020.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062