23948sdkhjf

Nyt om navne: Jubilæum hos Outline og ny mand til Ilva

Den 1. november har Claus Petersen Koch haft titlen som salgschef hos Outline Vinduer i 15 år. Han kan dermed se tilbage på en solid karriere i virksomheden, som indtil nu blandt andet har omfattet en vellykket fusionering med Inwido-koncernen, større projekter samt branding og digitalisering af virksomheden. Igennem hele sin karriere har Claus beskæftiget sig med salg, hvilket har givet ham en særlig kraftfuld motivationsfaktor.

 – Det gode salg er helt klart det, som motiverer mig. Så enkelt kan det siges. Jeg har beskæftiget mig med området stort set hele livet, og det, der får mig op om morgenen, er den gode salgsoplevelse, lyder det fra Claus Petersen Koch.

Claus er oprindeligt uddannet butiksassistent og blev siden ansat som bestyrerassistent hos supermarkedet Irma, hvor han igennem otte år var ansat i en ledende stilling. Herefter fortsatte han karrieren som salgskonsulent hos bryggeriet Tuborg (senere Carlsberg) med ansvar for salg af drikkevarer til hele Midt- og Sydsjælland samt Lolland-Falster. Claus blev hos Carlsberg i cirka 10 år, hvorefter han i en kort periode var ansat som salgskonsulent hos Storke Vinduer. Herefter blev han opfordret til at søge stillingen som salgschef i Outline Vinduer.

Et af højdepunkterne i Claus’ karriere har været fusionen med Inwido-koncernen, hvor han har været med på rejsen siden begyndelsen. Kigger man fremad, medfører det ifølge salgschefen store muligheder inden for blandt andet digitalisering.

- Fremadrettet bliver opgaven hos Outline Vinduer at fortsætte det gode salg og samarbejde med tømmerhandler og trælaster. Vi er ikke en isoleret virksomhed, og relationerne er derfor utroligt værdifulde for os. Derudover skal vi fortsætte med at kigge ind i markedet og have føling med de kommende tendenser og behov hos vores kunder. Det har vi eksempelvis gjort med det digitale værktøj 24/7, som er et tidsbesparende bestillingskoncept målrettet trælaster, byggemarkeder og håndværkere, slutter Claus Petersen Koch. 

Ny butikschef hos Ilva
Ilva-bolighuset i Aalborg SV. har fået ny butikschef. Med en god portion erfaring fra forskellige brancher ser 52-årige Karsten Krogholm frem til at stå i spidsen for det store bolighus på Stenbukken. Som ny butikschef glæder Karsten sig til at skabe spændende oplevelser for kunderne i Ilva Aalborg og ser frem til at vise dem de ændringer, som finder sted.

– Vores fornemste opgave er at hjælpe vores kunder med at skabe deres drømmebolig, fortæller Karsten Krogholm i en pressemeddelelse.

Efter Idemøbler for et par måneder siden blev en del af Ilva, er der sket meget hos Ilva Aalborg SV. Sammenlægningen betyder, at det store bolighus har fået konsolideret og udvidet sit sortiment, med det bedste fra begge kæder, hvilket også har betydet, at bolighuset er blevet opdateret med nye indretninger og møbler.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109