23948sdkhjf

Vejle-firma knytter store vækstforventninger til genanvendelige stole

Med en ny serie af møbler med genanvendelse tænkt ind i selve produktdesignet forventer Savir Design Studie at ramme en åre i markedet. 

Reflect er navnet på den nye stoleserie fra firmaet i Vejle, der udvikler og producerer møbler til kontraktmarkedet og uddannelsessektoren. De nye produkter er ifølge salgsdirektør og partner Michael Bohn udelukkende produceret af recirkulerbare materialer og efter endt brug kan komponenterne skilles ad, kildesorteres og genanvendes som råvarematerialer. 

- Generelt er efterspørgslen efter bæredygtige produkter stigende og den interesse har vi også mærket på vores kommende program. Reflect-serien er helt ny og lanceres her til november, så noget konkret omkring forventet omsætning kan vi ikke komme ind på.  Vi har dog høje forventninger til programmet og forventer en omsætningsstigning på 30-40 pct. indenfor de næste to år, skriver Michael Bohn i en mail til Wood Supply 

Møbelproducenten i Vejle har udviklet stoleserien, der er tiltænkt både kantiner, konference- og mødelokaler samt auditorieområder og undervisningsmiljøer, i samarbejde med den danske arkitekt Thomas Pedersen. 

- Reflect er designet med et minimum af materiale for at opnå en, på alle måder, let stol med optimal støtte. Stolens ryg er forstærket med en kerne af genbrugsplast, som giver Reflect sin ergonomisk korrekte fasthed og sin karakteristiske, men enklesignatur på bagsiden, lyder det blandt andet i arkitektens beskrivelse af den nye stoleserie.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094