23948sdkhjf

Ordre på 1.300 vinduer til VIA Campus Horsens

Vinduesfirmaet Idealcombi, der har hovedsæde i Hurup i Thy, skal levere 1.300 vindueselementer til VIA University Campus Horsens.

Det skriver Idealcombi i en pressemeddelelse.

Byggeriet af VIAs nye Campus Horsens er godt i gang og bygningerne skal gøre det endnu mere attraktivt for unge at uddanne sig i Horsens, lyder det i pressemeddelelsen.

Opgaven er en stor udfordring
- Opgaven har været en af de mest ressourcekrævende, vi har arbejdet med på Idealcombi. Én sag er at ramme designet - men når først funktion, teknik, lyd, sol og varme skal matches sammen i ét element, så stiller det rigtig store krav til alle involverede komponentleverandører på ”bare” en vinduesløsning, siger salgschef Jørgen K. Madsen i pressemeddelselsen.

- Vi er derfor glade for, at alle lige fra bygherre, rådgiver og entreprenør har spillet åbent og konstruktivt ind på opgaven med den færdige vinduesløsning fra Idealcombi, som mange af vores efterkommere i byggebranchen senere skal se, når de er under uddannelse.

Det er tale om i alt 27.000 kvadratmeter fordelt på to bygninger på fire etager og én bygning på seks etager. Det Aalborg-baserede arkitektfirma C. F. Møller vandt arkitektkonkurrencen og CASA fra Horsens er entreprenør.

Solafskærmende glas
På grund af beliggenheden midt i Horsens har der været særligt skrappe krav til både lyddæmpning, persienner og varmeisolering af bygningen. Der kommer til at være elektriske persienner i ruderne med solafskærmende glas, der kobles til et CTS-anlæg for optimal energi- og indeklimastyring.

Byggeriet forventes at være klar til indflytning i sommeren 2021.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109