23948sdkhjf

4.100 stole til konferencecenter

En større renovering af Aalborg Kongres og Kulturcenter har kastet en stor møbelleverance af sig til Mogens Daarbak og Farstrup Møbler.
I forbindelse med renoveringen af lokalerne hos Aalborg Kongres og Kultur Center (AKKC) var der behov for at finde en leverandør, der kunne levere 4.100 stole i løbet af fire måneder.

Ordren gik til Mogens Daarbak A/S og Farstrup Møbler A/S, der sammen kunne mønstre de krav, der blev stillet til leverandøren.

Ifølge salgschef Jesper Pedersen Thurén fra Farstrup Møbler er der tale om én af de tre største ordrer i Danmark i de sidste mange år med levering på én adresse og med samme leveringstidspunkt. Det vækker naturligvis både glæde og stolthed på den fynske møbelfabrik:

- I en tid, hvor møbelbranchen importerer flere og flere møbler og komponenter fra lande med lavere lønomkostninger end i Danmark, er vi på Farstrup Møbler stolte af, at vi med vores produktion i Søndersø på Fyn kan gå imod denne tendens, siger han.

Dansk produktion sikrede fleksibilitet
Jesper Pedersen Thurén fortæller, at AKKC har stillet helt specielle krav og ønsker til udformning af stolene, fordi de skal kunne modstå hård belastning i det daglige. Der afholdes mange arrangementer af forskellig karakter – især i den store Aalborghal – og møblerne bliver ofte flyttet rundt.

- Det har heldigvis været muligt at imødekomme de ønskede specifikationer, siger Jesper Pedersen Thurén.

Han påpeger, at én af Farstrups styrker netop er fleksibilitet og tilpasning, da produktionen af møblerne foregår på fabrikken i Danmark.

- Det har været et vigtigt parameter, at vi kunne justere både på dimensioner og produktionsprocedurer – hurtigt og enkelt efter kundens ønsker – og så stadig kunne producere og levere 4.100 stole i løbet af kun fire måneder, fortsætter han.

Krævende proces
Et tæt samarbejde mellem parterne har resulteret i nye stole specifikt udviklet til formålet. Stolene er på siddefladerne polstret med det slidstærke ”Chess Royal”-stof fra tekstilproducenten Gabriel, der har været involveret som aktiv part i udvælgelsen af tekstiler til de nye, fleksible møbler.

Ifølge Jesper Pedersen Thurén har det været en meget spændende proces for både Farstrup Møbler og Mogens Daarbak, da opgaven krævede, at man på én og samme tid skulle forholde sig til både funktionalitet, komfort, tekniske specifikationer, mængde og en kort produktionstid:

- Derfor er det også dejligt at se, at indsatsen bærer frugt, og at opgaven blev løst på en professionel og konstruktiv måde med et tilfredsstillende resultat for alle parter, slutter salgschefen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094