23948sdkhjf

Nettoline genåbner efter brand

Nettoline i Esbjerg måtte for 15 måneder siden flytte i midlertidige lokaler, da butikken blev totalskadet efter en brand i nabobygningen på Stenhuggervej.

Men nu er forretningen genopbygget og fremstår som en ny og større konceptbutik med de nyeste køkken- og badløsninger.

Fredag den 3. maj holdt Nettoline Esbjerg derfor genindvielse af butikken i de tidligere lokaler på Stenhuggervej 2 i Esbjerg.

- Forretningen fremstår nu som den moderne konceptbutik, som vi ønsker at implementere i kæden. Resultatet er blevet en stor gevinst for Esbjerg-butikkens udtryk, siger adm. direktør i Nettoline Erik Theill Christensen i en pressemeddelelse.

Han henviser til, at butikken som en del af renoveringen blandt andet er udvidet til 325 kvm, mens også facaden er udskiftet. Indvendigt er lokalet blevet nyrenoveret og opdateret med mange nyheder.

Dén overhaling vækker også begejstring hos indehaver af Nettoline Esbjerg, Per Nielsen:

- Vi er meget tilfredse med den nye indretning, hvor køkkenerne præsenteres flot. Vi tror derfor også, at vores kunder, både private- og erhvervskunder, vil tage godt imod det, siger han.

Køkkenkæden Nettoline er del af Skandinaviens tredjestørste køkkenkoncern, TCM Group. Nettoline er særligt kendt for sine gør-det-selv-køkkener.

Det seneste år er kæden udvidet med butikker i Silkeborg, Aarhus, Hillerød og Nykøbing Falster.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141