23948sdkhjf

Formland åbnet med iværksætterpris

Formland Spring 2019 åbnede torsdag dørene til den 70. udgave af design- og interiørmessen. 390 udstillere tog imod de besøgende i MCH Messecenter Herning til fire dage med nyheder, inspiration og et stort aktivitetsprogram.

Messens fokuspunkter er denne gang dedikation og bæredygtighed. Temaet omkring bæredygtighed hyldes blandt andet på trendzonen 'A Kind of Nature' og trendcaféen 'Jordbo'.

Efter administrerende direktør i MCH, Georg Sørensen, havde indledt den officielle åbning overtog ekspert i kropssprog og nonverbal kommunikation Jesper Bergstrøm ordet og gav interiør- og designbranchen en inspirerende og humoristisk peptalk. Jesper Bergstrøm opfordrede branchen til at være begejstrede, for ved selv at være begejstret over det, man laver, bliver kunderne ifølge kropssprogseksperten også begejstrede.

De kommende dage kan de besøgende opleve et væld af produktnyheder, foredrag, paneldebatter og inspiration. Blandt andet kan besøgende opleve trendcaféen 'Jordbo, trendzonen 'A Kind of Nature', iværksætterområdet Creators Community, gastronomiske konkurrencer som 'Årets Kok og Årets Tjener', FSC Design Award-udstilling og områderne Selected og One.

Hæder til alkoholfri rom og gin
Åbningsdagen blev afsluttet, da iværksætterprisen Creators Community  Design Award 2019 blev overrakt til Morten Sørensen fra ISH, som vandt prisen for sine alkoholfri varianter af gin og rom, GinISH og RumISH. 

I alt 50 kreative iværksættere fra Nordeuropa var udvalgt til Creators Community, og det var derfor en stolt vinder, der løb med sejren og 1. præmien, der er en stand på Formland Autumn 2019 samt 5.000 euro.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093