23948sdkhjf

Lars Larsen Group laver rekordoverskud

Actona Company og Bolia skæpper godt i kassen, mens møbelkæder er udfordret på indtjeningen

Med en omsætning på 31,6 milliarder kroner og et resultat før skat på 3,6 milliarder kroner var 2017/18 et godt år for Lars Larsen Group, der ud over JYSK Group ejer en række virksomheder inden for retail, B2B-salg, restaurant og golf. 

Resultatet var cirka 200 millioner kroner bedre end året før og dermed det bedste nogensinde i koncernen. 

- Overordnet er jeg meget tilfreds med resultatet. Præcist som tidligere år er det Jysk Group, der genererer langt den største del af overskuddet, hvilket har gjort det muligt fortsat at investere massivt i en række af de andre virksomheder, der er en del af Lars Larsen Group, udtaler Lars Larsen. 

Møbelkæder udfordret på indtjeningen
Han kan glæde sig også over millionoverskud i blandt andet Actona Company, Bolia, og leasingvirksomheden Solid Leasing, der er en af de nyeste virksomheder i Lars Larsen Group. 

- Også SengeSpecialisten er inde i en meget positiv udvikling. Efter en årrække med millionunderskud kom SengeSpecialisten ud med et resultat tæt på nul, og jeg forventer, at det bliver vendt til et plus i regnskabsåret 2018/19, siger Lars Larsen. 

Der er dog også en række selskaber i gruppen, der er udfordret på indtjeningen, og det har blandt andet resulteret i markante ændringer i strategien for IDdesign, der driver møbelkæderne Ilva og Idemøbler. 

- Vi vurderede, at det var nødvendigt at foretage nogle større ændringer for at styrke virksomheden på lang sigt. Det har vi nu gjort, og jeg forventer, at det slår positivt igennem i løbet af de kommende år, siger Lars Larsen. 

Op og ned med elbiler og fisk
De seneste år er investeret kraft i blandt andet Garia, der producerer og sælger golfbiler over hele verden. Her er skabt et kraftigt forbedret resultat. 

- Resultatet i Garia er forbedret med godt 25 millioner kroner, og fremgangen fortsætter i indeværende regnskabsår. 

Også restaurantkæden Letz Sushi har investeret massivt det seneste år. Det betød - som ventet - et minus på knap 30 millioner kroner.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.14