23948sdkhjf

Cane-line på skæbnesvanger Brexit-dag: Usikkerheden har aldrig været større

Tirsdag skal Underhuset i London stemme om den udtrædelsesaftale, som premierminister Theresa May har forhandlet på plads med EU.

Ingen ved, hvad resultatet bliver – og ingen ved, hvilke konsekvenser, det reelt får.

Det skaber uro herhjemme hos den fynske møbelvirksomhed Cane-Line. Her frygter administrerende direktør Brian Djernes for urolige tider. Det fortæller han til Berlingske:

- Afsætningsforholdene ser jeg som vores største trussel i det nye år. Jeg tror som udgangspunkt, at det kommer til at gå godt. Men usikkerheden er meget stor med Brexit og handelskrigen med mere. Hvis jeg nøgternt ser på vores case og tal, ser det fint ud, men når jeg læser aviser og ser nyheder, ser det meget broget ud, siger han om virksomheden, der eksporterer 90 procent af sine møbler.

- Jeg kan ikke mærke nogen nedgang i væksten rundt omkring, men jeg frygter, at en nedgang i økonomien kan gå hen og blive en selvopfyldende profeti, forsætter han.

Brian Djernes deltager i Dansk Industris virksomhedspanel, hvor han har svaret på, hvad der er virksomhedens største trusler mod væsten i 2019. Her viser de generelle tendenser, at andelen af virksomheder, som slet ikke ser nogen trusler mod deres vækst, falder kraftigt. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078