23948sdkhjf

KA Interiør: Medarbejderne har æren for fremgang

Grindsted-virksomheden benytter sit 20 års jubilæum til at fejre medarbejderne og lokalområdet.
Det er nu 20 år siden, Kurt Armose grundlagde KA Interiør, men selv om virksomheden siden da har oplevet masser af succes og vækst, skal man ikke forvente selvfede skåltaler.

I stedet sender adm. direktør Allan Meyer al æren for fremgangen videre til de nu 65 medarbejdere i firmaet, som producerer individuelt fremstillede skydedørsskabe. De har nemlig fået en fest af firmaet.

- Medarbejdernes ihærdighed og engagement kan tilskrives en stor del af æren for at vi fejrer jubilæum i så fin form og derfor er det også helt på sin plads at virksomheden giver lidt igen i form af en jubilæumsfest.

Outsourcing ikke et tema
KA Interiør har siden begyndelsen ligget i Grindsted, og det skal der ikke ændres på, fastslår direktøren, selv om outsourcing er et varmt emne mange andre steder.

- Det har aldrig været på tale for os. Vi ønsker at blive tæt på vores kunder og bevare vores solide rødder i det midtjyske. Vi har desuden mange medarbejdere, både i produktionen og i administrationen, med høj anciennitet, der har opbygget en solid viden - deres kompetencer har helt afgjort været stærkt medvirkende til at KA er kommet styrket gennem krisen. Hver enkelt medarbejder er imponerende bevidst om detaljerne og vi ser dem aldrig gå på kompromis med kvaliteten og det er vigtigt, når hvert enkelt skab er bygget individuelt ud fra hver enkelt kundes ønsker, siger Allan Meyer, før han afslutter med endnu en rose rettet mod de ansatte:

- Derfor er det helt udelukket at KA Interiør skulle flytte fra Grindsted og vi forsøger i stedet at vise vores medarbejdere at vi værdsætter dem ved f.eks. at holde en jubilæumsfest, men også i hverdagen med forskellige tiltag som kantineordning og fleksible arbejdstider.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.07