23948sdkhjf

Navnenyt: To kan fejre 10 år hos skabsproducent

Hos KA Interiør i Grindsted byder januar på hele to ti-års jubilæer. Det gælder Sales Manager Mogens Wisler og Key Account Manager Lise Dyhre Nielsen. 

Han åbner nye døre i Danmark

I rollen som Salen Manager er Mogens Wisleransvarlig for at løfte salget i Danmark inden for skræddersyede garderobeløsninger.

Efter 10 år i KA Interiør ved Mogens Wisler derfor alt om, hvordan markedet udvikler sig, og hvad kæderne – og dermed forbrugerne – ønsker sig, når det kommer til skabe.

- I de 10 år, hvor jeg har været med, så har vi oplevet en øget efterspørgsel i Danmark efter skabsløsninger bestilt på individuelle mål, tilpasset den enkelte kundes behov og ønsker til design og indretning. Den tendens forventer jeg klart vil fortsætte, siger Mogens Wisler.

På koncernplan er der et tæt samarbejde mellem KA Interiør og søsterselskabet Noteborn i Holland, som også producerer skabe. Mogens Wisler er også ansvarlig for salget af Noteborns skabe i Tyskland, Sverige og Østrig.

Mogens Wisler har i mange år boet i Grindsted sammen med sin familie. Nu har han og hustruen imidlertid rykket teltpælene op og er flyttet ind i Bølgen i Vejle, hvor passionen for at sejle kan dyrkes lige neden for hoveddøren. Af andre fritidsinteresser står den på løb hver anden dag, og så har Mogens Wisler et hjerte, der banker for eksklusive biler.

Hun har helliget sig køkkenkæder og byggecentre 

Lise Dyhre Nielsen startede i KA Interiørs kundeservice for 10 år siden, hvor hun også arbejdede med store projekter, før hun helligede sig salgsarbejdet i forhold til primært køkkenkæderne og byggemarkederne. Udover at lægge konkrete salgsplaner og forfølge dem, så er det blandt andet hende, som uddanner butikspersonalet i at rådgive forbrugerne om køb og indretning af garderobeløsninger, der skal passe til den enkelte familie. 

- Jeg kan rigtig godt lidt kundekontakten, og så synes jeg, at rådgivningsdelen er utrolig vigtig. Jeg ser det som min opgave at bidrage til, personalet i butikkerne er bedst muligt klædt på til at hjælpe forbrugerne med at få lige præcis det skab tegnet, som passer allerbedst til familiens behov. Der er jo et utal af muligheder, siger Lise Dyhre Nielsen.

Lise Dyhre Nielsen bor i Grindsted sammen med sin mand. Hun har to drenge og er kendt af mange i byen for et højt tempo, selv om hun har fri. Hun involverer sig gerne. I fritiden er hun lokal fitnessinstruktør og får andre end sig selv til at svede på spinningholdet og til cardiotræning.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078