23948sdkhjf

Lars Larsen-fusion: Sammenlægningen er i gang

Borgmesteren i Guldborgsund Kommune John Brædder, klipper snoren, når Nykøbing Falster 22. november får en Ilva til byen.

Den nye Ilva er et resultat af en fusion mellem Lars Larsens kæder IdeMøbler og Ilva, som bliver lagt sammen i et forsøg på at redde kæderne ud af et dundrende underskud.

Derfor er den nye Ilva egentlig byens tidligere IdeMøbler i ny forklædning – blot med nyt navn og ny adresse.

Nyt butikskoncept
Den nye Ilva er samtidig et helt nyt butikskoncept under de to kæder. I dag findes Ilva i meget store lokaler tæt på de større byer. Men med den nye Ilva bliver der vist et mindre sortiment på mindre plads. Det fortæller butikschefen i den nye Ilva, Jacob Hofmann Nielsen,

- Med en Ilva butik i Nykøbing ønsker vi at prøve noget nyt og teste et mindre Ilva koncept med et spændende produktsortiment, som jeg glæder mig rigtig meget til at vise, siger han i en pressemeddelelse.

Til åbningen får den nye ”test-butik” også besøg af Rami Jensen, direktør i IDdesign, som står bag Idemøbler og Ilva. Han er med for at fornemme, hvordan kunderne tager imod den nye butik.

- Det er en generel tendens indenfor detailhandel, at det bliver vigtigere at være tæt på kunderne, mens det ikke betyder så meget, at butikkerne er store nok, til at kunne vise det fulde sortiment, siger Rami Jensen.

Selvom det viste sortiment er mindre til det dog være muligt at stå i butikken og bestille alle varer fra både IdeMøbler og Ilva. Det har Rami Jensen tidligere fortalt til Wood Supply.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.095