23948sdkhjf

Svensk møbelgigant indtager Danmark

Sammen står vi stærkere.

Sådan lyder en efterhånden nedslidt frase, der hylder glæden ved at forene i forvejen stærke kræfter.

Ikke desto mindre rummer frasen en sandhed, som driftsdirektør i møbelvirksomheden Input Interior, Mille Milehem, deler begejstringen for.

Virksomheden er nordens største privatejede indretningsselskab og har netop opkøbt svenske EFG European Furniture Grouper, det tidligere EFG Bondo.

Dermed indtager Input Interior det danske marked og forener to stærke spillere.

- Vi har konceptet, og EFG har den vitale viden om det danske marked for indretning af virksomheder og organisationer, siger Mille Milehem i en pressemeddelelse om overtagelsen af møbel-virksomheden, der officielt skete 1. september.

Også den administrerende direktør for EFG i Danmark, Carsten Lindkvist Madsen, er begejstret for opkøbet:

- Input interior kender markedet og har musklerne til i fællesskab med os at tilføre danske kunder helt nye løsninger med afsæt i et succesrigt indretningskoncept, hvor der er tænkt på alt helt ned i den mindste detalje. Den kombination har allerede vist sit værd på andre markeder, og nu kommer turen til Danmark og Norge, siger han.

Flere produkter, flere muligheder
Med opkøbet har Input interior en årlig omsætning på cirka 2,2 milliarder med salg i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Det gør ikke kun Input Interior til den stor spiller på det nordiske møbelmarked, men giver også flere muligheder til virksomhedens kunder.

Med opkøbet af EFG får de danske kunder nemlig også adgang til et større produktsortiment. Målet for Input Interior er, at virksomheden fremadrettet kan tilbyde kunderne løsninger, der passer til alle typer indretninger og flere forskellige kundetyper.

EFG Danmark har hovedsæde i Brøndby med showrooms i Brøndby, Esbjerg, Aarhus og Runavik på Færøerne.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079