23948sdkhjf

Generations- og ejerskifte i gulvspecialist

Verdens største producent af korkpropper overtager hele ejerskabet, når direktør og medstifter siger stop

Den danske gulvspecialist Timberman gennemfører nu et planlagt generationsskifte og forbereder ny vækstfase.

Ledelsesskiftet sker i en periode, hvor det går godt for firmaet i Hadsund. Virksomheden, der opstod i 2001 via et opkøb af delaktiviteter i Trip Trap, omsætter i dag for et trecifret millionbeløb og leverer træ-, kork- og vinylgulve, der beklæder danske boliger og kontorer.

Virksomhedens administrerende direktør, medstifter og medejer Keld Jensen fylder 65 år i december 2018 og har i længere tid planlagt et generationsskifte:

- Men selvom Timberman er mit ”barn”, så er jeg ikke i tvivl om, at jeg nu er klar til at videregive depechen, siger Keld Jensen.

Har seneste været topchef i Cembrit
Den nye mand ved roret bliver Mogens Fisker (49), der senest har beklædt stillingen som administrernede direktør i tag- og facadevirksomheden Cembrit Danmark. Mogens Fisker har mange års erfaring fra industri og byggeri med markante lederstillinger i både Skamol og Velux.

- Timberman er historien om hårdt arbejde, godt købmandskab og en altoverskyggende vision om at tilbyde de bedste gulvprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Det er nogle egenskaber og en fortælling, som jeg har stor respekt for, og som jeg vil glæde mig til at føre videre i en ny vækstfase, forklarer Mogens Fisker.

Portugisere overtager det hele
Generationsskiftet sker pr. 1. januar 2019, hvor Mogens Fisker overtager direktørposten efter Keld Jensen. Allerede fra 1. oktober 2018 træder Mogens Fisker dog ind i Timberman som direktionsassistent med henblik på at sikre en god overgang frem til årsskiftet.

Ejerforholdet i Timberman ændrer sig også.

Portugisiske Amorim Group, der er verdens største producent af korkprodukter, købte i 2011 halvdelen af aktierne i Timberman og overtager i forbindelse med generationsskiftet de resterende 50 procent af Keld Jensen og partner Bjarne Pedersen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082