23948sdkhjf

Designvirksomheder går sammen om totalløsninger til sundhedssektoren

To nordjyske virksomheder har indgået samarbejde om design og indretning til sundhedssektoren i Danmark, Skandinavien og Nordeuropa

Kontormøbelvirksomheden Rumas har indgået et samarbejde med Danish Healthcare Design, der er resultatet af en fusion mellem inventarvirksomhederne Climo og Inform.

Sammen skal de to nordjyske virksomheder udvikle totalløsninger til fremtidens klinikker og sundhedshuse i Danmark, Skandinavien og Nordeuropa..

- Vi vil med dette samarbejde kunne udvikle spændende løsninger i alle klinikkens lokaler (...) Vi kan være med fra start til slut. Fra det rå lokale, over farvevalget, til selve indretningen med lys, møbler og spændende designløsninger, siger projektdirektør Mia G. Thomsen fra Danish Healthcare Design i en pressemeddelelse.

Administrerende direktør hos Rumas, Line Søe, ser frem til samarbejdet og muligheden for at få kontakt til et nyt segment og til nye eksportmarkeder.

- Vi ser gode forretningsmæssige muligheder og glæder os til et spændende samarbejde med en virksomhed, der som os selv har fokus på design og høj kvalitet, siger Line Søe.

Kontakten til sundhedssektoren sker via Danish Healthcare Designs salgs- og projektorganisation og selskabets internationale forhandlernetværk.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093