23948sdkhjf

13.530 besøgte Formland

Færre besøgende er gået gennem tælleapparatet på dette års Formland Spring. Et tal, der gerne skal øges til august, når møbelbranchen inviteres inden for i Herning.
De sidste fire dage har budt på det nyeste indenfor skandinavisk brugskunst, design og interiør i MCH Messecenter Herning.

Besøgstal afspejler markedet
Formland-messen blev besøgt af 13.530 gæster fra 38 lande fordelt på 4.880 forretninger.

Besøgstallet er 1.357 lavere end ved forårsmessen i 2010, mens tallet for forretninger er 5,9 procent lavere.

- Formlandmessen afspejler markedets situation, og det var forventeligt, at besøgstallet ville blive præget af det, siger direktør i MCH Lars Jespersen og bakkes op af Ib Laursen, formand for brancheforeningen for Danske Gaveartikel- og Brugskunstleverandører og udstiller på Formland.

- Forretningerne præges stadig af udfordringer efter den økonomiske krise og aktuelt er der mindre handel. Men trods det lavere besøgstal formår Formland stadig at inspirere forretningerne og vise de mange nye spændende produkter i interiørbranchen, siger Ib Laursen, der understreger, at Formland har et stort potentiale i at tiltrække endnu flere udenlandske forretninger.

Danmarks nye mødested for møbelbranchen
Formland er allerede nu i gang med flere nye tiltag, der skal gøre de fremtidige Formland-messer mere attraktive for både besøgende og udstillere.

Et af tiltagene kan opleves når Formland igen byder inden for med inspiration, læring og handel til august. Det bliver med en ny samarbejdspartner – nemlig Møbler+Interiør Brancheforeningen, som netop har indgået et treårigt samarbejde med MCH Messecenter Herning.

Det fælles mål er at skabe et nyt dansk mødested for møbelbranchen.

Succes med busrute fra København
Et andet nyt tiltag er med succes blevet afprøvet under Formland Spring 2011: En gratis busrute mellem København og Herning.

Flere end 200 passagerer har gjort brug af busserne og blevet transporteret mellem modemessen i København og Formland i Herning i løbet af weekenden.

- Pilot-projektet har været en stor succes, og noget som vi fra Formlands side vil arbejde videre med, siger Lars Jespersen, direktør i MCH Messecenter Herning.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095