23948sdkhjf

Multiforms messingkøkken bliver prisbelønnet

Midtjyske Multiform, der er kendt for sine skræddersyede snedkerkøkkener, her netop vundet den internationale designpris, Archiproducts Design Award 2017.

Førstepladsen i køkkenkategorien er tildelt Multiform for et køkken i messing i Form 45 serien. Køkkenet er designet af danske Henrik Witt.

Den internationale jury, som valgte Multiforms køkken som vinder, lagde især vægt på køkkenets design, det æstetiske udtryk og de produktionsmæssige teknikker og kvaliteter.

Multiforms Form 45 serie blev første gang introduceret på den nu hedengangne Northmodern-messe i Bella Center i København og herefter på den prestigefyldte Biennale Interiuer-udstilling i Belgien.

- Form 45 bliver en ny klassiker. Det har alt det, som et Multiform-køkken skal have: Materialer af højeste kvalitet, tidløst design og rene linjer. Designprisen kommer til at bidrage til, at endnu flere får øje på vores eksklusive køkkener. Både herhjemme og internationalt, siger Michael Oversø, adm. direktør i Multiform.

Multiform har sit snedkeri i Kibæk ved Herning.

Det helt særlige ved Form 45 er det knivskarpe look, der skabes af kanter skåret i smig med et skråt snit på 45 grader - et snit, der skaber et helt unikt møbeludtryk.

Henrik Witt, som har designet køkkenet, siger:

- Det er en stor hæder, at køkkenet får en international designpris. I Multiform har vi arbejdet på køkkenet i årevis, før vi var helt tilfredse. Prisen vidner om, at andre også anerkender de kvaliteter, som vi gik efter at få frem. Et Form 45 bliver bare endnu smukkere, når køkkenet får tilført messing.

Multiform oplever – både fra Danmark og internationalt – efterspørgsel efter snedkerkøkkener, hvor messing er et gennemgående materiale.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093