23948sdkhjf

Multiform henter ny fabrikschef hos Velux

Michael Bolther Engmark, 45 år, tiltræder den 1. maj stillingen som fabrikschef hos Multiform i Kibæk. 

Hermed skifter Michael Bolther Engmark vinduer ud med køkkenlåger. Han kommer senest fra et job som Factory Manager hos Thyregod Bygningsindustri, der er en del af Velux, og hos køkkenproducenten er man overbevist om, at man har fået et stærkt kort på hånden.

– Michael Bolther Engmark har en stærk faglig profil, som vil understøtte vores ambitioner om vækst og udvikling. Det er vigtigt af kunne øge produktionen og samtidig holde fast i motivation og følgeskab blandt medarbejderne. Vi producerer køkkener i kompromisløs kvalitet, og det kræver et ledelsesmæssigt fokus, som Michael har vist, at han har, siger Allan Meyer, administrerende direktør i Multiform.

Multiform specialfremstiller køkkener og andre møbelløsninger på snedkeriet i Kibæk ved Herning. Afsætningen sker primært gennem forhandlere i Danmark og Norge samt Belgien, Storbritannien og Luxembourg.

Håndværk og dansk design trækker

Den nye fabrikschef glæder sig ikke mindst til en hverdag, hvor der er fokus på kvalitetshåndværk, dansk design og den enkelte kundes behov.

– Det tiltaler mig meget, at kundens navn står på det enkelte køkken – helt fra det første stykke træ bliver valgt. Jeg ved, at alle medarbejderne i snedkeriet er meget ærekære og stolte af de køkkener, som de fremstiller, siger Michael Bolther Engmark.

Fagligt er han også optaget af løbende forbedringer i produktionen.

– Jeg holder meget af at skabe fremskridt sammen med andre. Det kommer vi også til hos Multiform, hvor medarbejderne har fuld fokus på den høje kvalitet, fastslår han.

Privat bor Michael Bolther Engmark i Hedensted, er gift og har to hjemmeboende børn. Han er sportsinteresseret, primært fodbold, og så holder han af musik, friluftsliv og rejser –  gerne til Italien for at hente god vin.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.08