23948sdkhjf

Vinduesfabrik henter kæmpeordre på Sjælland

Kastrup A/S skal levere 1.200 vindueselementer til boligprojektet "Lyngby Søpark". Ordren gør fabrikken i stand til at fastholde medarbejderne henover vinteren.
I Kgs. Lyngby nord for København er 2. etape af boligprojektet ”Lyngby Søpark” med 130 lejligheder under opførelse.

Her har byggeriets entreprenør, V8 Construction, netop valgt Kastrup A/S som vinduesleverandør i samråd med bygherren Sjælsø A/S.

Den store ordre på 1.200 mahogni-elementer skal produceres og leveres fra nu og frem mod sommeren 2011 på Kastrups fabrik for trævinduer i Vildbjerg.

Undgår afskedigelser vinteren over
For Kastrup, og ikke mindst fabrikken i Vildbjerg, har ordren på Lyngby Søpark stor betydning forud for vintermånederne:

- Opgaven betyder, at vi kan undgå afskedigelser i produktionen vinteren over, og det er vigtigt i en periode, hvor især markedet for privatboliger skal løbes i gang efter et par års afmatning. Vores langsigtede investeringer i teknologi, senest et fuldautomatisk overfladebehandlingsanlæg, betyder, at vi kan levere et kompliceret produkt i ensartet kvalitet til en konkurrencedygtig pris, siger værkfører Henrik Holm Jensen.

Seriøst benarbejde skabte tillid
Teknisk direktør Morten Baunsgaard fra V8 Construction fortæller, at man i forbindelse med byggeriets 1. etape benyttede en anden vinduesleverandør. Samarbejdet forløb dog ikke tilfredsstillende, og derfor valgte V8 Construction at rette henvendelse til Kastrup i anden omgang:

- Kastrup havde givet os et attraktiv tilbud på et andet projekt, og derfor fik vi lyst til at spørge dem, da vi skulle i gang med 2. etape af Lyngby Søpark, siger han og understreger, at det især var Kastrups seriøse tilgang til opgaven, der var udslagsgivende:

- Kastrup producerede selv en prototype i fuld skala af et af de mest komplicerede moduler i leverancen, og den blev besigtiget og godkendt på fabrikken, inden aftalen blev indgået. For os som totalentreprenør skabte det tillid, at Kastrup viste, at de som ny leverandør var indstillet på at gøre et seriøst benarbejde for at vise, at de magter denne krævende opgave, siger Morten Baunsgaard.

”Lyngby Søpark” er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter og består af ni slanke boligblokke med store altaner, placeret i en vifte omkring Lyngby Sø.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.547