23948sdkhjf

Actona og Interstil slår pjalterne sammen

Og runder samlet set en omsætning på over 1,7 mia. kroner.

De to virksomheder har i forvejen samme ejer, Lars Larsen Group, der i 2004 blev medejer af Interstil og i 2015 overtog aktiemajoriteten i Actona Company.

Nu lægges de to virksomheder altså sammen og bliver til en stor møbelleverandør med en omsætning på over 1,7 milliard. 

- Interstil og Actona har hver for sig opbygget en stærk international markedsposition på møbler i moderne design. De to virksomheders sortiment komplementerer hinanden godt, og jeg er sikker på, at vi med sammenlægningen vil kunne tilbyde nogle endnu bedre løsninger for vore kunder i fremtiden, siger administrerende direktør i Actona Company A/S Torben Skov Villadsen. 

Store muligheder
Torben Skov Villadsen fortsætter som administrerende direktør for det nye fælles selskab, der fortsætter under navnet Actona Company A/S, der får hovedkontor på Actona Companys nuværende adresse i Tvis ved Holstebro. 

De nuværende ansatte i Interstil og Actona får tilbudt job i det nye selskab. 

- Jeg glæder mig til at komme til at arbejde sammen med de dygtige ledere og medarbejdere, som har været med til at udvikle Interstil. Jeg er sikker på, at de sammen med de ansatte i Actona, som jeg har arbejdet sammen med i mange år, kan sikre fortsat succes for virksomheden, siger Torben Skov Villadsen.

Interstil-direktør træder ud af ledelsen

Interstils administrerende direktør, Henrik Althoehn Henriksen har i forbindelse med sammenlægningen valgt at træde ud af den daglige ledelse for at få tid til en række andre projekter. 

Actona Company vil dog fortsat kunne trække på hans viden og erfaring, idet han indtræder i Actona Companys bestyrelse.

Henrik Althoehn Henriksen er ligesom Torben Skov Villadsen meget tilfreds med sammenlægningen.

- Efter nogle udfordrende år er Interstil nu inde i en meget positiv udvikling. Det er noget, som de ansatte i Interstil med god grund kan være stolte over, og jeg glæder mig til at bidrage til udviklingen af det nye fælles selskab, siger Henrik Althoehn Henriksen.

Sammenlægningen af de to virksomheder træder endeligt i kraft den 1. september 2017.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078