23948sdkhjf

Ny ejer til Gangsø

Hammel Furniture A/S har overtaget alle aktiviteterne i Gangsø A/S og GS Production A/S. Det betyder, at beskæftigelsen nu er sikret for medarbejderne i Fårvang.
Den 20. september kunne vi her på Wood Supply fortælle, at møbelproducenten Gangsø var gået i betalingsstandsning , og at de to selskaber – Gangsø A/S og GS Production A/S – var sat til salg.

Administrerende direktør Lars Erikstrup oplyste ved den lejlighed, at han var i forhandlinger med potentielle købere, og i dag kom det frem, at den nye ejer bliver Hammel Furniture:

- Fordelene ved en konsolidering af Hammel og Gangsø er betydelige og medfører en øget konkurrencekraft i fremtiden, siger bestyrelsesformand i Gangsø, Poul Lauritsen.

Store synergier i at kombinere selskaberne
Hammel Furniture blev etableret i november i fjor , da en gruppe investorer med Hans Houlind i spidsen overtog aktiverne fra det konkursramte A/S Hammel Møbelfabrik.

Forventningen er, at købet af Gangsø-selskaberne vil medføre betydelige synergier i relation til salg, produktion og indkøb:

- Det er klart, at vi kan se nogle store fordele i at kombinere de to selskabers aktiviteter. Dels på salgssiden, hvor der naturligt vil være en række fordele, men helt klart også på produktions‐ og indkøbssiden, vurderer Hans Houlind.

En institution i branchen
Medarbejderne i de to selskaber er blevet orienteret om fremtidsplanerne, og nu kommer turen så til kunder og leverandører.

Hans Houlind føler sig overbevist om, at samarbejdspartnere hos såvel Hammel som Gangsø vil bakke op om løsningen:

- Siden vi sidste år rekonstruerede Hammel Furniture, har vi fået mange positive tilkendegivelser fra såvel kunder som leverandører. Jeg er sikker på, at der også vil være fuld opbakning fra alle sider til dette projekt, siger han og tilføjer:

- Gangsø er i lighed med Hammel Møbelfabrik en institution i branchen.

Sammenlægning fuldendt i juli 2011
Det er hensigten at bevare Hammel og Gangsø som to selvstændige produktlinjer. I praksis flyttes Gangsøs salgsafdeling og administration fra Fårvang til kontoret i Hammel, der fremover bliver hovedkontor for de to varemærker.

Efter sammenlægningen, der forventes at ske i perioden frem til jul, vil der være 25 medarbejdere i den nye fælles administration, der omfatter salgsafdeling, indkøb, bogholderi og produktionsplanlægning.

Produktionen fortsætter på Gangsø-fabrikken i Erhvervsparken frem til midten af 2011, idet Hammel Furniture lejer såvel lokaler som maskinpark.

Senest den 1. juli 2011 flytter produktionen, og dermed også medarbejderstaben, til Hammel. En mindre del flyttes dog af praktiske hensyn til Hammel med det samme.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078