23948sdkhjf

Sorte tal hos Kastrup-koncernen

Det samlede årsregnskab er endnu ikke offentliggjort, men resultatet før skat bliver omkring 22 mio. kroner hos den jyske producent af vinduer og døre.
Efter et år med markante tilpasninger kan Kastrup Vinduet glæde sig over, at 2009 ender med pæne sorte tal på bundlinjen.

Ifølge dagbladet Børsen ender resultatet hos de tre selskaber Kastrup Plast Vinduet, Kastrup Træ/Alu Vinduet og Kastrup Træ Vinduet således på omtrent 22 mio. kroner før skat.

Tallene bekræftes af hovedaktionær og bestyrelsesformand, Carsten Kastrup, som kan se tilbage på et år, der blandt andet bød på åbning af en ny fabrik, da Kastrup-gruppen overtog konkursboet efter Vildbjerg Vinduet.

Fordeling og nedskæringer
Som de fleste af aktørerne i branchen er Kastrup-gruppen mærket af den markante nedgang i byggesektoren.

Ifølge Børsen holder medarbejderne på plastvinduesfabrikken for tiden fri hver fredag uden løn, mens det på træ-alufabrikken har været nødvendigt at skære i medarbejderstaben efter en periode med fordeling. På trævinduesfabrikken i Vildbjerg kører man i øjeblikket med fordelingsordning.

- Vi prøver at skære omkostningerne til øjeblikkeligt for at sikre, at vi også har en virksomhed og arbejdspladser, når krisen er ovre, forklarer Carsten Kastrup til avisen.

Tilsvarende resultat i 2010
Aktuelt ser det noget dødt ud med afsætningen hos Kastrup-gruppen, hvilket først og fremmest skyldes det hårde vintervejr. Det til trods ser Carsten Kastrup optimistisk på 2010 og forventer et resultat på niveau med 2009:

- Vi budgetterer med, at folk begynder at bruge nogle af deres penge, og de har jo fået flere mellem hænderne i år. Vi er især stærke på vinduer og døre til renoveringer, og vi tror, at rigtig mange vil vælge at renovere deres bestående boliger i stedet for at bygge nyt, slutter han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109