23948sdkhjf

Dan-form åbner showrooms i flere storbyer

Sammen med engelske Hub Culture vil møbelvirksomheden fra Værløse åbne showrooms i seks af verdens millionbyer. Det første er allerede etableret og i brug under COP15.
En helt almindelig møbelordre er ved at udvikle sig til et særdeles perspektivrigt samarbejde for møbelproducenten Dan-form og engelske Hub Culture.

Det engelske firma udlejer møde- og konferencefaciliteter på timebasis og bestilte tilbage i august en sending møbler til sine lokaler i London.

Nu har de to virksomheder indgået en samarbejdsaftale, der i løbet af det næste halve års tid vil give dem fælles adresser i flere af verdens storbyer.

Showrooms på attraktive adresser
Det nye samarbejde indebærer, at virksomhederne deler udgifterne til etablering og drift af nye lokaler i London, Singapore, Hongkong, New York, Los Angeles og Cannes. På den måde kan Hub Culture tilbyde sine kunder mødefaciliteter på endnu flere adresser, mens Dan-form får mulighed for at understøtte sin eksportindsats via en stribe nye showrooms.

Jørgen Mensen, direktør hos Dan-form, fortæller, at der udelukkende er tale om attraktive adresser i centrale bydele. Det første showroom åbner i januar, mens det sjette, og foreløbigt sidste, skal stå klar i løbet af sommeren.

De nye udstillinger skal bruges som afsæt for et øget fokus på de respektive byers kontraktmarkeder, og planen er at invitere arkitektfirmaer og projektudviklere til bl.a. konferencer og events.

Tyvstart under COP15 i København
Dan-form og Hub Culture har faktisk allerede taget hul på samarbejdet og indviet det første af deres fælles lokaleprojekter.

På Gammel Torv ved Strøget i København har Dan-form totalindrettet godt 600 m² konferencefaciliteter, som under klimatopmødet er fast base for delegationer fra Californien, Kina og Brasilien samt de amerikanske tv-stationer CNN og NBC:

- Det har været en stor oplevelse, og vi har haft besøg af mange prominente gæster og delegerede. Forleden havde vi den fornøjelse at overrække to signerede recliners til Californiens guvernør, Arnold Schwarzenegger, fortæller Jørgen Mensen.

Når COP15 slutter fredag, er det planen at bibeholde den nuværende indretning, og adressen kommer herefter til at fungere som showroom og mødelokaler efter samme model som de øvrige.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047