23948sdkhjf

Træindustrien fik fin entré på HI

Omkring 20 virksomheder udgjorde HI-messens nye Woodtech-område, og ovenpå en sløv førstedag fik de for alvor travlt i løbet af onsdagen.
HI har traditionelt været forbeholdt virksomheder med relation til metal- og elektronikindustrierne, men i år tog arrangørerne det første skridt mod at indlemme træbranchen i den store industrimesse.

I samarbejde med SMT (Sammenslutningen af Maskinfabrikanter for Træindustrien) havde HI således etableret udstillingsområdet ”Woodtech”, og godt 20 virksomheder valgte at takke ja til invitationen.

Efter en førstedag med langt mellem de besøgende var det ikke just optimisme, der prægede træfolket i hal D. Det var dog tilsyneladende blot stilhed før stormen, for onsdag kom der for alvor gang i aktiviteten ved standene:

- Vi vil bestemt ikke klage. Tirsdag var totalt død, men i dag har vi masser at rive i, og vi har fået et par meget spændende kontakter, sagde Mogens Sørensen fra ventilationsleverandøren Technor, da Wood Supply lagde vejen forbi onsdag eftermiddag.

Sammen med 11 andre virksomheder var Technor taget til HI som del af SMT’s fællesstand, og Mogens Sørensen var bestemt ikke ked af at dele pladsen med andre:

- Mange af os er selvfølgelig konkurrenter, men vi er gode til at tiltrække kunder for hinanden, og vores fælles café-område skaber masser af liv og en afslappet atmosfære, forklarede han.

Både hos Technor og hos maskinproducenten Kuni kunne man glæde sig over, at HI-messen banede vej for kontakter til virksomheder uden for træindustrien:

- En messe skal have en vis størrelse, og derfor har vi valgt at prøve at tage på HI. Her har vi den fordel, at der kan skabes kontakt til andre brancher, fordi de holder til i de tilstødende haller, fortalte Kuni-salgschef Henning Jepsen.

- Der er mange, som sikkert ikke ville være kommet, hvis messen kun havde haft træ på programmet, tilføjede Mogens Sørensen.

Også hos udsugningsspecialisten Multiair havde de første dage på HI udmøntet sig i et par konkrete kontakter, og især den ene kan på længere sigt blive meget spændende for Herning-virksomheden:

- Vi havde på forhånd ikke de store forventninger, men det går rimelig godt. Det er vigtigt at få nye kontakter ind, for vi kan godt mærke, at tilbuddene for tiden hænger lidt længere end normalt, lød det fra salgschef Finn Sandsgaard.

Han ser gerne, at Woodtech-området også er at finde på HI-messen om to år, og samme holdning havde de hos Technor:

- Det kan være svært at måle effekten af messen direkte, fordi der kan gå noget tid, før en kontakt udvikler sig til noget konkret. Men vi er tilfredse, og hvis de andre er klar næste gang, så er vi med, fastslog Mogens Sørensen.


Læs mere:
19.147 fagfolk besøgte HI09
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125