23948sdkhjf

Hobro-virksomhed sikrer arbejdsmiljøet for Hernings kommende snedkere

Herningsholm Erhvervsskole og Gymnasier skal ombygge og udvide snedkerafdelingen i Herning for at sikre fortsat vækst og det mest optimale arbejdsmiljø for elever og lærere.

I den forbindelse er Hobro-baserede Technor blevet valgt som leverandør af procesventilationen, omfattende spånsugningsanlæg, centralt støvsugeranlæg samt lakanlæg.

– Det er et ambitiøst projekt, som stiller store krav til kunde og leverandør, idet alle behov skal implementeres for at sikre et godt og sundt arbejdsmiljø for såvel lærer som elever. Der er leveret gode løsninger og projekter til lignende tekniske skoler og derfor er vi sikre på, at projektet vil blive en succes, udtaler Mogens Sørensen, adm. direktør i Technor i en pressemeddelelse.

Trivsel for den næste generation

Nøgleordene i projektet er sikkerhed, sundhed og et godt arbejdsmiljø for at sikre den forsatte udvikling og trivsel for de næste generationer af elever. Der har undervejs i den indledende fase af projektet siden efteråret været tæt dialog med bygherre, rådgiver samt entreprenør. Bygherre og rådgiver har været med på besigtigelse hos en anden teknisk skole, hvor Technor har leveret et tilsvarende system.

Spånsugningsanlægget indeholder komplet filterløsning som sørger for udsugning af støv og spåner og leveres med erstatningsluftanlæg for varmegenvinding, så driftsomkostningerne holdes på et minimum. 

Det centrale støvsugeranlæg er et højvakuumanlæg, som skal benyttes for rengøring af faciliteterne samt udsugning ved håndholdte slibemaskiner. Lakanlægget leveres som et varmegenvindingsanlæg, som sikrer optimale driftsøkonomi.

Projektet skal leveres løbende over det næste års tid, og starten er skudt i gang. Projektet er et turnkey-anlæg som skal sikre en ensartet og god kvalitet hele vejen igennem.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094