23948sdkhjf

Fredericia Furniture åbner nyt showroom

Møbelproducent er rykket ind i historiske rammer i hjertet af København.

I januar slog møbelproducenten dørene op til et nyt showroom på toppen af den historiske Kongelige Postgård i København.

Showroomet er på 1.100 kvadratmeter fordelt på to etager og dermed har Fredericia Furniture for første gang muligheden for at præsentere hele sit brandunivers med historier fra grundlæggelsen i 1911 til i dag. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Besøgende kan opleve alt fra de klassiske designikoner til produktnyheder og et galleri med særlige highlights, som for eksempel Børge Mogensens originale 2213-sofa, der i mange år har stået i designerens eget hjem.

- Fredericia et møbelbrand med en over hundrede år lang historie og en stor portefølje af møbler, som spænder over designs af både nye, etablerede og afdøde designere. Derfor har det været nødvendigt med nogle rammer, som kan rumme hele Fredericias univers. Indretningen spænder fra klassisk til moderne og fra intimt til storslået, siger Peter Hagen, creative director.

- Vi har længe haft en drøm om at skabe et hus, hvor tradition, æstetik og kreativitet går hånd i hånd og endelig giver vores gæster et meget mere komplet billede af, hvad Fredericia anno 2017 står for. Med åbningen af vores nye showroom er denne drøm blevet en realitet, supplerer Thomas Graversen, ejer og anden generation i familievirksomheden.

- Vores nye showroom på toppen af den historiske Kongelige Postgård er en eksklusiv adresse, der er med til at manifestere Fredericia som et internationalt designbrand med stort vækstpotentiale og et højt ambitionsniveau. Vores gæster får her en enestående mulighed for at opleve hele vores kollektion til kontrakt- og boligmarkedet, et creative workspace samt et gallery med skiftende udstillinger, slutter Kaja Møller, CEO.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126