23948sdkhjf

Lindlarsen PITSTOP – tank idéer til fremtidens vinduer og døre

Lindlarsen åbner igen dørene til et PITSTOP i slutningen af august. Dette PITSTOP er specifikt for vindues- og dørproducenter, som får mulighed for at køre i Pit og tanke ny inspiration.
D.. 27. og 28. august, begge dage 9-17, samler LINDLARSEN en række af de nyeste, interessante løsninger i virksomhedens showroom i Herning, og man er klar til at give demonstrationer, fagligt input og vise nyhederne frem.

Godt fra start med CNC
Til dette PITSTOP er CNC-teknologi i fokus. Der vil løbende begge dage være små workshops, hvor det direkte på CNC-maskinen i showroom vises, hvordan man ved hjælp af CadCam og dataoverførsel kommer i gang med moderne og effektiv CNC-bearbejning i produktionen - også uden at skulle have den store programmør-erfaring.

Selv ved enkeltstyksproduktion er SCM Record CNC oplagt til effektivisering. Læg råemnet op og tag det færdige emne af efter endt bearbejdning - spar tid på omstilling og håndtering.

Nye løsninger til vinduesproduktion
Blandt de nye løsninger, der vises hos Lindlarsen er SCM Windor 1: Et CNC-vinkelanlæg til enkeltstyksproduktion eller produktion af små serier af vindueskomponenter. Windor kan også omfræse rammer. Windor 1 er udviklet med henblik på at reducere produktionsomkostningerne mest muligt og samtidig med enkel brug og ekstrem opgavetilpasning af maskinen på højt plan for øje.

En nyhed på det danske marked er også en malerobot fra CMA Robotics. Robotten er udviklet til sprøjtning, og den har derfor har nogle særligt fine, bløde bevægelser, som kan programmeres på flere måder, bl.a. selvlærings-funktion, eller man kan indtaste punkter på en veldefineret overflade, fx. nøjes med at indtaste hjørnerne i et rektangel. Robotten finder herefter selv ud af at udføre lakeringen mest økonomisk. Ved samlede vinduer og døre sikrer robotten perfekt lakering af hjørner og andre vanskeligt tilgængelige steder.

Herudover vil der være mulighed for demonstrationer af Italmeccanicas slibemaskine til karme og rammer, ny afkorter fra Omga, SCM kehlemaskiner med hurtig omstilling og ny teknologi, et bredt udvalg i standardmaskiner og meget mere.

Med dette brancherelaterede PITSTOP skaber Lindlarsen et fokuseret inspirationsforum med mulighed for tæt dialog og fordybelse omkring mulighederne for hver enkelt besøgendes produktion. Med et udstillingsprogram, som har sit udgangspunkt i produktionsoptimering, er der rig lejlighed til at få ny inspiration med hjem. Tag dig tid til et PITSTOP – og tank nye idéer hos Lindlarsen.

Læs mere på www.lindlarsen.com/pitstop

Kilde: Lindlarsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078